Connect with us

3ος Όμιλος

Γιαλιάς: Τώρα ξεκινά το ρομαντικό s….

Για την κοινωνική προσφορά του Πανελευσινιακού μίλησε ο πρόεδρος Αλέκος Παθιάκης

Published

on

Στα πλαίσια της παρουσίασης  μέρους  των μεταγραφών του Δεκεμβρίου ο  Χρήστος Γιαλιάς δήλωσε χαρακτηριστικά  stoplekto.gr « Ο Πανελευσινιακός θα ολοκληρώσει φέτος αυτό που του στέρησαν πέρσι στο 97’ ..τώρα ξεκινά το ρομαντικό s… H ομάδα ενισχύθηκε και θα ενισχυθεί ακόμα περισσότερο , και συνέχισε «φάγαμε του διακοσμητικούς»  και στο τέλος θα τερματίσουμε στην κορυφή. Ο Παθιάκης και εγώ δεν ήρθαμε για να φύγουμε, ήρθαμε για να μείνουμε και να οδηγήσουμε τον σύλλογο  εκεί που του αρμόζει. Θέλουμε τον κόσμο κοντά , μια γροθιά με την διοίκηση.

Οργανώνουμε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, Έχουμε μιλήσει με τον Γιάννη Καλιτζάκη για τις υποδομές και εκεί θα δώσουμε μεγάλος βάρος. Ήδη έχει βρεθεί  χώρος για 11αρι γήπεδο  με τάπητα 7ης γενιάς, εκεί θα δημιουργηθούν και άλλα δύο γήπεδα για τον σκοπό αυτό.

Θέλουμε τον Πανελευσινιακό πρότυπο στην Δυτική Αττική,  να γίνει δορυφόρος στα γειτονικά σωματεία, Μακάρι οι ομάδες του Θριασίου να ενώσουν τις δυνάμεις τους , είναι μια σκέψη που την έχουμε και θα την προσπαθήσουμε να υλοποιηθεί.

 

pathiakis parousiasi

Για την κοινωνική προσφορά του Πανελευσινιακού μίλησε ο πρόεδρος Αλέκος Παθιάκης

Ο πρόεδρος Αλέκος Παθιάκης  μίλησε στο περιθώριο της συνάντησης με τους φίλους του συλλόγου για το κοινωνικό έργο που προσφέρει το ΔΣ της ιστορικής ομάδας και αναφέρθηκε σε  οικονομική ενίσχυση φτωχών οικογενειών αλλά και μια κίνηση μέσω της εκκλησίας της Αγίας Παρασκευής . Στείλαμε 90 γαλοπούλες που θα μοιραστούν σε συνανθρώπους  μας που πραγματικά έχουν ανάγκη τόνισε χαρακτηριστικά.

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε επίσης και για  την ενίσχυση στο Μπάσκετ της ομάδας μας που νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό.

Και κατέληξε “αποφασίσαμε να στηρίξουμε τα μαγαζιά της περιοχής στις δύσκολες αυτές εποχές και πλέον αθλητικό υλικό ο σύλλογος προμηθεύετε από την πόλη μας. Κάτι ανάλογο γίνεται και με την διατροφή των αθλητών μας” .

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply