Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Γερακάρης, ο λυτρωτής!

Published

on

Μεγάλη και δύσκολη νίκη με 1-0 πανηγύρισαν τα Πετράλωνα επί του Γαλατσίου στο «Δημήτρης Γιαννακόπουλος». Η ομάδα του Χρήστου Κιούρκου λυτρώθηκε στο φινάλε του αγώνα χάρη στον Γιώργο Γερακάρη, ο οποίος βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο για να δώσει το «φιλί της ζωής». Κάπως έτσι, οι νικητές έφτασαν τους 18 βαθμούς στην πέμπτη θέση, ενώ το συγκρότημα του Θοδωρή Κουτσουδάκη έπεσε όγδοο αριθμώντας 16 πόντους στο τρίτο όμιλο.

Σε γενικές γραμμές, οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι δημιουργώντας προϋποθέσεις και ευκαιρίες, όμως τους έλειπε το κάτι παραπάνω. Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά και προσπάθησαν να «κλέψουν» το τρίποντο, αλλά στο φινάλε απώλεσαν και τον βαθμό. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλο το δεύτερο ημίχρονο διεξήχθη υπό έντονη βροχόπτωση, κάτι που δεν πτόησε ιδιαίτερα τους 28 ποδοσφαιριστές που πάτησαν το τερέν.

Με δύο σωτήριες παρεμβάσεις πάνω στη γραμμή ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ, Γιάννης Βαμβακάρης, εμπόδισε τα Πετράλωνα να ανοίξουν το σκορ στο 4’ και το 24’, ενώ στο 28’ ο Φραγκουλόπουλος σταμάτησε δύσκολα τον Καρούμπαλη. Ο έμπειρος τερματοφύλακας διατήρησε ανέπαφη την εστία του με κάθε τρόπο μέχρι το 87’. Σε εκείνο το σημείο, ο Παπαδάκης έγινε αποδέκτης μιας μεγάλης μπαλιάς, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Γερακάρη που έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήταν για τους «κυανόλευκους» στο 90’, με τον Κωνσταντίνου να διώχνει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Αζάκα έπειτα από λάθος έξοδο του Δρόσου.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Σύψας Ι., Μαράνος Θ., Βακόλας Μ. (ΘΕΤΙΚΗ)

ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ (Χρήστος Κιούρκος): Δρόσος, Βέλλης, Κωνσταντίνου, Ντουλές, Παπαδάκης, Λάππας, Καρούμπαλης, Μουσάι (80’ Λεβέντης), Ρόκο, Μινάι (66’ Γερακάρης), Χατζημιχάλης (91’ Τσακάλη).

ΓΑΛΑΤΣΙ (Θοδωρής Κουτσουδάκης): Φραγκουλόπουλος, Βαμβακάρης, Ευαγγέλου, Μπαμπότση, Κοσκινάς, Μπίλο (76’ Αζάκας), Ραπάι, Λαμπρινάκος (91’ λ.τρ. Τασσόπουλος), Παπαδόπουλος, Ξυδούς (66’ Λάμπρης), Μπίντζος.