Connect with us

4ος Όμιλος

Γενική Συνέλευση στον Ηλυσιακό

Published

on

Στις 8 Ιουνίου και ώρα 17.30 αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση στις τάξεις του Ηλυσιακού στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ζωγράφου. Η διοικούσα Επιτροπή, σύμφωνα με πληροφορίες θα υποβάλλει τις παραιτήσεις της ενώ δεν αποκλείεται να συγκροτηθεί μια Επιτροπή που θα αναλάβει τα τρέχοντα ζητήματα του συλλόγου. Κατά τη διαδικασία της συνέλευσης θα εγκριθεί ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός ενώ θα γίνουν γνωστοί και οι στόχοι για τη νέα χρονιά. Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό καταρχάς θα πρέπει να επέλθει συμφωνία με νέο προπονητή μετά την αποχώρηση του κ. Λουτσιάνο ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσουν οι πρώτες επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να αποχωρήσουν αρκετοί εξ αυτών.

Τέλος σε ακόμη μια πρωτοβουλία προχώρησε ο σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλυσιακού η οποία οργανώνει την 28η αιμοδοσία του. Αναλυτικά, το κείμενο

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλυσιακού οργανώνει την Τετάρτη και με ώρες προσέλευσης 15:00 εώς 18:30, την 28η Αιμοδοσία του, στα γραφεία του Συλλόγου(Γάζης 6, Άνω Ιλίσια). Όλοι και όλες μποτούμε να βοηθήσουμε!

* Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2107795993, 6944884628