Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γενική συνέλευση στον ΑΟ Περιστερίου

Published

on

Ο ΑΟ Πιερστερίου όρισε τη γενική του συνέλευση η οποία θα γίνει την Τρίτη 2 Ιουνίου και ώρα 20.00 στα γραφεία της ομάδας, Κρέσνας 90, δημοτικό στάδιο. Βάσει καταστατικού του συλλόγου αν δεν υπάρξει απαρτία θα επαναληφθεί την Πέμπτη 4/6 και σε περίπτωση εκ νέου μη απαρτίας θα γίνει οριστικά την Δευτέρα 8 Ιουνίου στον ίδιο και χώρα και ώρα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση των ‘ροσσονέρι:

Ο Α. Ο ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μετά από μια ιδιαίτερη επιτυχημένη χρονιά όπου κατέλαβε την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και συγχρόνως το κύπελλο ήθους ορίζει την Γεν. συνέλευση για εκλογή νέου Δ.Σ και οικονομικού απολογισμού. Είναι φανερό ότι την προσπάθεια πρέπει να την αγκαλιάσουν νέοι παράγοντες και να προσχωρήσουν στο Δ.Σ καινούργια πρόσωπα έτσι ώστε η ομάδα να συνεχίσει να έχει μια αξιοπρόσεκτη πορεία στην συνέχεια. Άλλωστε την προκειμένη χρονική στιγμή υπάρχει οργάνωση στον σύλλογο σε όλους τους τομείς.

Αναφορικά με τα μέλη που απαρτίζουν το τωρινό Δ.Σ είναι άγνωστο το τι θα πράξουν , είναι σίγουρο όμως ότι αν δεν υπάρξει στήριξη τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Είναι γνωστό σ’ όλους ότι υπηρετούν την ομάδα πάρα πολλά χρόνια τα ίδια άτομα και είναι φυσιολογικό να υπάρχει κόπωση. Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει οπωσδήποτε να παραστούν όλα τα μέλη του στην Γεν. συνέλευση που αναμένεται να είναι κρίσιμη για το μέλλον του συλλόγου. » Αναφορικά με τα αγωνιστικά μετά από μια σειρά επιτυχημένων φιλικών αγώνων έκλεισε η αγωνιστική χρονιά την Δευτέρα με οικογενειακό διπλό ανάμεσα στην Α’ ομάδα και τη Κ17 του συλλόγου και εν συνεχεία το Δ.Σ παρέθεσε γεύμα σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, γιατρούς και φροντιστές σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply