Connect with us

stoplekto

Γαλούνης :« Ήμασταν άτυχοι »

Published

on

Με την ικανοποίηση της καλής εμφάνισης , αλλά όχι και του αποτελέσματος έμειναν στην Αμφιάλη για τον προχθεσινό αγώνα με τον Ίκαρο . Χαρακτηριστικά ο τεχνικός Χάρης Γαλούνης δήλωσε:

«Για μια ακόμα φορά δεν κερδίσαμε  παιχνίδι που μπορούσαμε. Ήμασταν όμως άτυχοι αφού πριν από το τρίτο γκολ που δεχτήκαμε είχαμε τέσσερα ανεπανάληπτα τετ-α-τετ. Συγχαρητήρια πάντως στα παιδιά που έδειξαν μεγάλο πάθος και προσπάθησαν Όπως θα πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες του Ικάρου για την ψυχή τους. Καμία άλλη ομάδα στη θέση τους δεν κέρδιζε αυτό το παιχνίδι.»

Αναφερόμενος στη διαιτησία και τα παράπονα του Ικάρου ο κ. Γαλούνης τόνισε: « Διαφωνώ κάθετα . Οι διαιτητές ήταν άριστοι . Το γκολ που ακυρώθηκε ήταν οφσάιντ 100% ο Μακρής από την αρχή της φάσης. Όσο για το μαϊμού πέναλτι ο Φιλακούρης το πήρε πίσω όχι γιατί του είπε ο Κοντιζάς ότι ο τερματοφύλακας πήρε μπάλα αφού την είχε στα χέρια του, αλλά επειδή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του Ικάρου προς τιμή του,  του είπε πως δεν του έγινε κανένα πέναλτι.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply