Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γαλάνης: Καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται

Published

on

Ο Βαγγέλης Γαλάνης αποφάσισε να μπει απο… νωρίς στα βαθιά αφού πήρε την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε η διοίκηση της ιστορικής Ηλιούπολης.

Ο Ναξιώτης κόουτς που συνεργάστηκε με τους Βαγγέλη Χαντέ και Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, δηλώνει έτοιμος να απολαύσει την πρόκληση που ταου παρουσιάζεται διατηρώντας χαμηλούς τόνους.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον έμπειρο προπονητή ο οποίος αναφέρθηκε στις πρώτες ημέρες του ως προπονητής του ”Ηλιου” λέγοντας:

”’Έχουμε ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες την προετοιμασία μας και κυλάει ομαλά. Το ευχάριστο είναι ότι δεν έχουμε προβλήματα τραυματισμών και μας δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου και θα πρέπει να δουλεύουμε συνεχώς για να είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος”.

Ερωτηθείς για τη μεταγραφική ενίσχυση και εάν η Ηλιούπολη ”ψαχτεί” στο… αθηναϊκό παζάρι, ο νεαρός κόουτς πρόσθεσε: ”Ίσως κάνουμε δυο μεταγραφές για να ενισχύσουμε το ρόστερ μας”.

Όσον αφορά το στόχο της ομάδας, ο Γαλάνης είπε:”Στόχος αποτελεί να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο”.