Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γαζής: “Συγχαρητήρια στους γίγαντες παίκτες μου”

Published

on

Εάν κανείς έλεγε στους ανθρώπους του Παλαιού Φαλήρου ότι με το πέρας της 10ης αγωνιστικής ο σύλλογος θα βρίσκονταν στην 8η θέση και θα είχε 16 βαθμούς έχοντας αποσπάσει ισοπαλία από ομάδες όπως ο ΠΑΟ Ρουφ και νίκη από τους Αγίους Αναργύρους, τότε λίγοι θα ήταν εκεί που θα το πίστευαν.

Ο Γιάννης Γαζής ωστόσο έδειξε ότι η δουλειά που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 2,5 χρόνια στο σύλλογο των νοτίων προαστίων μόνο τυχαία δεν είναι.

Ο νεαρός προπονητής με ένα από τα μικρότερα μπάτζετ της κατηγορίας δειχνει ότι με επιμονή, σωστή δουλειά και πλάνο έχει κατορθώσει να αλλαξει επίπεδο τους “κυανέρυθρους”. Τελευταίο επίτευγμα του ήταν η νίκη μέσα στους Αγίους Αναργύρους, με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής:

”Πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο που απαρτίζεται από πολύ αξιόλογους παίκτες. Έχω την άποψη ότι η νίκη που πήρε η ομάδα μου είναι δίκαιη και μας δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια. Συγχαρητήρια στους γίγαντες παίκτες μου που για ακόμη μια αφορά έδωσαν τη ψυχή τους για την ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους Αγίους Αναργύρους για τη φιλοξενία που μας παρείχαν και την τριάδα της διαιτησίας που ήταν εκπληκτική”.