Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Γαζής: “Με τον ιδρώτα και τον κόπο των παικτών δεν μπορεί να παίζει κανείς”

Published

on

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι υπάρχουν πρόσωπα που παίζουν με τον κόπο και τον ιδρώτα των παικτών του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Γαζής, με τη λήξη του αγώνα με τον ΠΑΟ Ρουφ.

Αναλυτικά ,το σχόλιο του:

Καταρχήν συγχαρητήρια στο ΡΟΥΦ για την νίκη και εύχομαι τα καλύτερα στην ιστορική αυτή ομάδα.Ευχαριστούμε την Διοίκηση και ειδικά τον Πρόεδρο Κ. Κουνάδη για την άριστη φιλοξενία.Τώρα όσο αφορά το παιχνίδι θεωρώ ότι δεν έπρεπε να χάσουμε αφού είχαμε 2 δοκάρια και 2 κλασικές ευκαιρίες με Κωνσταντινίδη, Κοθρά. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που με έχουν κάνει υπερήφανο.Βέβαια στεναχωριέμαι πολύ που κάποιοι δεν αφήνουν την ομάδα να πάρει αυτό που τις αξίζει μέσα στο γήπεδο.Βλέπουν το Παλαιό Φάληρο σαν μύγα..μπορεί και να έχουν δίκιο…Όμως με τον ιδρώτα και τον κόπο που κάνει ο κάθε άνθρωπος ποδοσφαιριστής δεν έχει το δικαίωμα κανένας να παίζει.Σκέφτομαι να αποχωρήσω από την ομάδα διότι κάνω κακό στην οικογένεια μου και στην υγεία μου.

Υ.Γ.: Όσο για κάτι κύριους που βρίσκονται στους εσωτερικούς χώρους των γηπέδων και δίνουν εντολές βρίζοντας….να ξέρουν ότι ο ΘΕΟΣ είναι ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ,βλέπει και θα μας κρίνει όλους όταν έρθει η ώρα μας,όπου εκεί θα πάρουμε ότι μας αξίζει ο καθένας πραγματικά!!!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply