Connect with us

stoplekto

Β. Σπάθας : «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου »

Published

on

Την υπερηφάνειά του για όσα έχουν πετύχει οι ποδοσφαιριστές του στη διάρκεια της φετινής σεζόν εξέφρασε ο τεχνικός του Κερατσινίου Βασίλης Σπάθας, δίνοντας το σύνθημα για την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Με την αίσθηση μίας μεγάλης χαμένης ευκαιρίας αντιμετωπίζουν στο Κερατσίνι τον άδικο αποκλεισμό από την Ελπίδα Σκούταρη στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 3-0 (1-1 παρ. κ.α.0-0).στον νοκ άουτ ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών των Σερρών.

Μία ήττα, η οποία στέρησε τη δυνατότητα στους «ροσονέρι» να πανηγυρίσουν την απευθείας άνοδό τους στην Γ’ Εθνική και πλέον όλα θα κριθούν στον αγώνα μπαράζ με τον πρωταθλητή του πρώτου ομίλου της Α’ Κατηγορίας Οδηγήτρια.

Ο τεχνικός Βασίλης Σπάθας επαίνεσε τους παίκτες του για όλα όσα έχουν πετύχει στην διάρκεια της φετινής σεζόν, η οποία τους έχει βρει να κατακτούν το νταμπλ και να φτάνουν μέχρι και τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος , δίνοντας το έναυσμα για την εκπλήρωση του αντικειμενικού στόχου της ανόδου:

«Είμαι πολύ υπερήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου για τα όσα έχουν πετύχει φέτος και την όλη μας παρουσία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Απέναντι στην Ελπίδα Σκούταρη ήμασταν απίστευτα άτυχοι. Είχαμε την  πρωτοβουλία των κινήσεων και δημιουργήσαμε σωρεία ευκαιριών τις οποίες δεν μπορέσαμε να μετουσιώσουμε σε γκολ. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια η πρόκριση να κριθεί στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι, όπου επίσης ήμασταν τρομερά άτυχοι» ήταν το αρχικό σχόλιο του Βασίλη Σπάθα, για να προσθέσει:

«Αξίζει να αναφέρουμε ότι αποκλειστήκαμε από μία διοργάνωση, όπως το Κύπελλο Ερασιτεχνών, όπου στην όλη μας πορεία δεν δεχθήκαμε ούτε ένα γκολ σε 90λεπτο, αφού το μοναδικό που δεχθήκαμε από την Ελπίδα ήταν στην παράταση. Στοιχείο, το οποίο καταδεικνύει τη σοβαρότητα, αλλά και τον βαθμό συγκέντρωσης, που επιδείξαμε στο σύνολο των παιχνιδιών που δώσαμε. Πλέον η προσοχή μας στρέφεται εξ’ ολοκλήρου στο επερχόμενο αγώνα μπαράζ με την Οδηγήτρια, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, ώστε να πετύχουμε την εκπλήρωση του αντικειμενικού μας στόχου, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Γ’ Εθνική»