Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Βύζας: « Στηρίζουμε την ΕΠΣΔΑ »

Published

on

Από το ΔΣ του Α.Γ.Σ. Βύζας Μεγάρων λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση :

«Με το παρόν δελτίο Τύπου διευκρινίζουμε πως τα γραφόμενα μας στο δελτίο Τύπου που αποστείλαμε την Κυριακή 16/10/2016 και αφορούσαν την διαμαρτυρία μας για την διαιτησία του κ. Βάτσιου στο παιχνίδι Άτταλος – Βύζας δεν έχουν καμία σχέση με την ΕΠΣΔΑ. Η διαμαρτυρία μας αφορούσε καθαρά τα παράπονα μας για τα σφυρίγματα του εν λόγω διαιτητή στο συγκεκριμένο αγώνα και δεν σχετίζονταν με την αντιμετώπιση της ομάδας μας από το Δ.Σ. της ΕΠΣΔΑ, η οποία λειτουργεί αμερόληπτα για όλες τις ομάδες.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως δεν έχουμε τίποτα με την ΕΠΣΔΑ, τον πρόεδρο της αλλά και το Δ.Σ. της, θυμίζοντας πως ο Βύζας πρωτοστάτησε στην δημιουργία της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Δυτικής Αττικής. Στηρίζουμε και θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ΕΠΣΔΑ με το Δ.Σ. της οποίας από την ημέρα της ίδρυσης της έως σήμερα, έχουμε άψογη συνεργασία η οποία και θα συνεχιστεί.

Έχοντας αρωγούς και εμάς που διοικούμε την ιστορική ομάδα του Βύζαντα ευελπιστούμε πως ο πρόεδρος της ΕΠΣΔΑ αλλά και τα μέλη του Δ.Σ. θα συνεχίσουν το σπουδαίο έργο που κάνουν στην περιοχή μας με στόχο την καλύτερη οργάνωση του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.»