Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Βύζας Μεγάρων – Άτταλος Νέας Περάμου 0-0

Published

on

Ο σοβαρός και ανατριχιαστικός τραυματισμός του Γαλανού στο 82 άφησε σε δεύτερη μοίρα το αγωνιστικό κομμάτι στο ντέρμπι ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Άτταλο Νέας Περάμου, που έληξε ισόπαλο 0-0.

Συγκεκριμένα στο 82’ ο Γαλανός σε μια διεκδίκηση της μπάλας κοντραρίστηκε με τον Δρίτσα, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα στην κάτω γνάθο και να διακομιστεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Μεγάλη συμβολή ήταν εκείνη του γιατρού του αγώνα Οικονομόπουλου Κ., που την ώρα του τραυματισμού βοήθησε σημαντικά τον άτυχο παίκτη.

Όσον αφορά το αγωνιστικό μέρος, οι φιλοξενούμενοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του ματς στο 73’, όταν κέρδισαν πέναλτι , που υπέδειξε ο διαιτητής Δημητρόπουλος σε ανατροπή του Στρατιδάκη από τον Κατσικούρη, αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια την εκτέλεση του Μπαγδάτογλου.

ΒΥΖΑΣ: Κατσικούρης, Δέσκος, Χάρμπαλης, Χατζηπαππάς, Εμετό, Μουσκάι, Μάλλης, Κλωνάρης Π.(39’ Πανταζής), Δρίτσας, Κλωνάρης Γ., Παναγιωτόπουλος.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Σταθόπουλος(46’ λ.τρ. Μουκέας), Χωραβάτης, Παπαδόπουλος, Γαλανός(82’ λ.τρ. Αμπατζίδης), Μαριόλης Γ., Ασλανίδης(18’ λ.τρ. Κοντόσταυλος), Μπαγδάτογλου, Καλαϊτζίδης, Στρατιδάκης, Κουσίδης, Χριστοδουλίδης(58 λ.τρ. Μαριόλης Ν.).

foto megara.org