Connect with us

4ος Όμιλος

Βόμβα στο Αιγάλεω που ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Σκοπελίτη

Published

on

Το Αιγάλεω τάραξε τα νερά στη μεταγραφική περιόδου αφού ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Σκοπελίτη στο σύλλογο.

Εννέα χρόνια μετά την αποχώρηση του από το ‘Σίτι’, ο 39χρονος άσος επιστρέφει με στόχο να συνεισφέρει στη νέα προσπάθεια που θα καταβάλει ο σύλλογος.

Ο Σκοπελίτης με θητεία ακόμη και σε επίπεδο Premier League αναμένεται να δώσει το καλύτερο του εαυτό και να αποτελέσει εκ των ηγετών των ‘μπλε’

Προηγούμενος σταθμος της καριέρας του ήταν η Σαλαμίνα ενώ έχει αγωνιστεί σε Ανόρθωση, ΑΕΚ Λάρνακας και ο Ατρόμητος Αθηνών.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Γιάννη Σκοπελίτη στην ομάδα μας.

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διοίκησης, ο ικανότατος μέσος απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατατέθηκε βάζοντας την υπογραφή του στο νέο του συμφωνητικό.

Η παρουσία του, η εμπειρία του, η αγάπη του για την ομάδα και οι ικανότητες του θα είναι τα στοιχεία που χωρίς αμφιβολία θα ανεβάσουν επίπεδο του συλλόγου μας αφού ο Σκοπελίτης γνωρίζει αρκετά καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Αιγάλεω.

Ο Σκοπελίτης αποτέλεσε μέλος της ‘χρυσης γενιας’ παικτών που ξεχώρισαν με τη φανέλα του ‘Σίτι’ αγωνιζόμενος σε επίπεδο Ευρώπης με τη φανέλα του Αιγάλεω. Στην ομάδα μας αγωνίστηκε για πρώτη φορά από το 1997 μέχρι το 2005 φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Μάλιστα το καλοκαίρι του 2005 η μεταγραφή του στην Πόρτσμουθ αποτέλεσε σταθμό στην καριέρα του αφού ήταν ο πρώτος ποδοσφιαριστής του Αιγάλεω που μετακινούνταν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ο Σκοπελίτης μετράει περισότερες από 250 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας μας ενώ έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του ακόμη σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ανόρθωση, Ατρόμητο, ΑΕΚ Λάρνακας και Νέα Σαλαμίνα.

Ο Γιάννης Σκοπελίτης επιστρέφει στο Αιγάλεω και είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει ένα σημαντικό όπλο στη δύσκολη προσπάθεια που θα χρειαστεί να γίνει φέτος απ’ όλους στο σύλλογο.

Σκοπελίτης: “Θα επέστρεφα μόνο για το Αιγάλεω”

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας λίγο μετά την επιστροφή του στο σύλλογο δήλωσε

Η χαρά είναι πολύ μεγάλη. Νομίζω ότι όταν έφευγα από το Αιγάλεω δεν σκεφτόμουν ότι μπορώ να ξανασυνανθώ με την ομάδα που ανδρώθηκα. Είμαι χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας και θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό’.

Ερωτηθείς τι ήταν εκείνο που τον έπεισε και επέστρεψε στην ομάδα, ο έμπειρος μέσος δήλωσε:

Αρχικά με την απόφαση μου να επιστρέψω στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που θα ενδιαφερόμουν να έρθω και να κλείσω την καριέρα μου ήταν το Αιγάλεω. Από τη στιγμή που υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα και το ταιμινγκ ήταν σωστό δεν το σκέφτηκα και πολύ’.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Σκοπελίτης έστειλε το δικό του μήνυμα στο κόσμο της ομάδας λέγοντας:

Νομίζω ότι τα συναισθήματα είναι απίστευτα και αμοιβαία. Περιμένω πως και πως να έχω την πρώτη συνάντηση με τους φιλάθλους μας στο γήπεδο και τους υπόσχομαι ότι θα δουν το παλιό Σκοπελίτη.

ÁÃÑÉÔÇÓ ÐÁÐÏÕÔÓÇÓ ÓÊÏÐÅËÉÔÇÓ / AGRITIS PAPOUTSIS SKOPELITIS / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÁÉÃÁËÅÙ / KERKIRA - EGALEOÓÊÏÐÅËÉÔÇÓ / ÁÉÃÁËÅÙ - ÁÊÑÁÔÇÔÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2005)ÓÊÏÐÅËÉÔÇÓ ËÅÔÉÅÑÉ / ÁÉÃÁËÅÙ - ÉÙÍÉÊÏÓ SKOPELITIS LETTERI / EGALEO - IONIKOS365289ÓÊÏÐÅËÉÔÇÓ ËÁÌÐÑÉÁÊÏÓ / ÁÉÃÁËÅÙ - ÎÁÍÈÇ SKOPELITIS LABRIAKOS / EGALEO - XANTHIÔÁÓÉÔÓ ÓÊÏÐÅËÉÔÇÓ / ÁÉÃÁËÅÙ - ÅÑÃÏÔÅËÇÓ TASIC SKOPELITIS / EGALEO - ERGOTELISÓÊÏÐÅËÉÔÇÓ ÌÐÁÓÔÉÁÍÉÍÉ / ÁÉÃÁËÅÙ - ÉÙÍÉÊÏÓ SKOPELITIS BASTIANINI / EGALEO - IONIKOS