Connect with us

6ος Όμιλος

Βόμβα στην Γ’ Εθνική: Ο Α. Κούγιας νέος πρόεδρος στον Ιωνικό!

Published

on

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες στην Γενική Συνέλευση του Ιωνικού βρέθηκε ο πρόεδρος της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο μπροστάρης στη νέα προσπάθεια που θα πραγματοποιήσει η ιστορική ομάδα στο νέο πρωτάθλημα.
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λάρισας βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο του ιστορικού συλλόγου, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση για το μέλλον της ομάδας και έδειξε πρόθυμος να βοηθήσει την προσπάθεια που θα κάνουν οι ”μπλε” από εδώ και στο εξής. Ασφαλώς πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη που δείχνει ότι υπάρχει φως στο τούνελ του Ιωνικού, που παρέμενε σκοτεινό.
Ο Αλέξης Κούγιας όπως φαίνεται στη φωτογραφία με τον Φώτη Σιακάρα έδειξε ότι θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια που θα γίνει και θα επιδιώξει να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα, όπως, ακριβώς αρμόζει στην ιστορία της.
Τις επόμενες ώρες θα γίνουν γνωστές οι προθέσεις του γνωστού ποινικολόγου και σύμφωνα με πληροφορίες για να επικυρωθεί η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές απομένει η επίσημη ανακοίνωση των Νικαιωτών.
Ο Αλέξης Κούγιας σε περίπτωση που αναμειχθεί με τα διοικητικά δρώμενα του Ιωνικού θα μπορέσει να βγάλει το σύλλογο από το αδιέξοδο αφού διαθέτει το οικονομικό υπόβαθρο για να κάνει το σωματείο και πάλι σπουδαίο.