Connect with us

8ος Όμιλος

“Βόμβα” με την επιστροφή Γεωργούλη στο “Φονέα”

Published

on

Έναν πετυχημένο προπονητή που γνωρίζει αρκετά καλά την ιδιοσυγκρασία του “Φονεα” εμπιστεύτηκε η διοίκηση του Φωστήρα για τη θέση της τεχνικής ηγεσίας.

Συγκεκριμένα, στον ιστορικό σύλλογο του Ταύρου επιστρέφει, μετά από απουσία, πέντε χρόνων ο πολύπειρος Θύμιος Γεωργούλης.

Ο έμπειρος κόουτς από την Τρίπολη που έχει πετύχει σπουδαία επιτεύγματα τα τελευταία χρόνια στον πάγκο του Εθνικού Πειραιά ήρθε σε συμφωνία με τους “κιτρινόμαυρους” και πλέον σηκώνει μανίκια προκειμένου να οδηγήσει το Φωστήρα σε νέες επιτυχίες. Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία από πλευράς διοίκησης αφού κατάφερε να αποσπάσει θετική απάντηση από έναν επιτυχημένο προπονητή.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

“Ο ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Θύμιου Γεωργούλη στη θέση του προπονητή.

Ο έμπειρος και πετυχημένος τεχνικός επιστρέφει στο σύλλογο του Ταύρου μετά από απουσία πέντε χρόνων με στόχο να οδηγήσει το σύλλογο μας εκεί που ανήκει.

Ο κ. Γεωργούλης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Πανταζή, και αφού αναλύθηκε και από τις δυο πλευρές το πλάνο της νέας χρονιάς, οι δυο άνδρες συμφώνησαν ώστε να χαράξουν κοινή πορεία από εδώ και στο εξής.

Ο Γεωργούλης τα τελευταία τρία χρόνια εργάστηκε με επιτυχία στον Εθνικό Πειραιά οδηγώντας τους «κυανόλευκους» σε πορεία πρωταθλητισμού όλες τις σεζόν που βρίσκονταν στην άκρη του πάγκου, ενώ, πριν από μερικά χρόνια ήταν το πρόσωπο που επανέφερε τον «Φονέα» στην Football League, με την ομάδα μας να τερματίζει στην 1η θέση του νοτίου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ομάδας μας έχει εργαστεί με επιτυχία σε Λεωνίδιο, Εθνικό Αστέρα, Αχαρναϊκό, Ηλυσιακό, Κόρινθο, Ηλιούπολη, ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΟ Χαλκίδας και στον Βύζαντα Μεγάρων. Το πρόσωπο που προστίθεται στο επιτελείο του συλλόγου καλείται να οδηγήσει τον Φωστήρα στο δρόμο των επιτυχιών”.