Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

“Βόμβα” με Πασά η Αγία Παρασκευή

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησε η ομάδα της Αγίας Παρασκευής.Πιο συγκεκριμένα,με τα χρώματα της “Σαντα” θα αγωνίζεται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο , ο ΑΓΗΣΙΛΑΟΣ ΠΑΣΑΣ.Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία και θητεία σε ανώτερες κατηγορίες, κάτι το οποίο αντικατοπτρίζεται στο βιογραφικό του.

 

Αναλυτικά:

 

Ο Αγησίλαος Πασάς είναι γεννημένος στις 11/03/1983. Από το 2003 έως το 2008 αγωνίστηκε στην ομάδα της Καλλιθέας, όπου είχε 88 συμμετοχές στην SUPERLEAGUE, ενώ τον Δεκέμβριο του 2008 μεταγράφηκε στον Εθνικό Αστέρα. Τον Αύγουστο του 2010 ο Ιωνικός τον ενέταξε στο δυναμικό του και έπειτα από 32 συμμετοχές και 4 γκολ έμεινε ελεύθερος, επιστρέφοντας στην ομάδα της Καισαριανής.Κατόπιν μεταγράφηκε στη Βέροια και αργότερα στην Καλάματα.Την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε στην Θυέλλα Ραφήνας, στην Γ εθνική Κατηγορία.

 

Ο ποδοσφαιριστής πραγματοποίει ήδη προπονήσεις υπο τις οδηγίες του κ.Δημητρίου και μάλιστα αγωνίστηκε στο τελευταίο φιλικό της ομάδας με αντίπαλο τον Χαραυγιακό.(φώτο κάτω)

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply