Connect with us

slideshow

“Βόμβα” με Νταλάκο η ΑΕ Μ.Αετού/Ολυμπιάδας

Published

on

Σούπερ μεταγραφή για την Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας, η διοίκηση της οποίας ήρθε σε συμφωνία με τον 24χρονο μέσο Κώστα Νταλάκο, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον Ατρόμητο Πειραιά.
 Ο Νταλάκος που υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, όμως απολύεται σε ένα μήνα, έχει αγωνισθεί ακόμη  στο Χαιδάρι, τον Πανελευσινιακό, την Α.Ε. Περάματος τον Σαρωνικό, τον Περαμαικό, και πρίν τρία χρόνια και πάλι στον Ατρόμητο Πειραιά.
Μετράει  118 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και 16 γκολ ,22 συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική -2 γκολ, ενώ έχει 8 συμμετοχές στην Β΄ Εθνική,  έχει στεφθεί 3 φορές κυπελλούχος με τις φανέλες του Πανευλεσινιακού, της Α.Ε. Περάματος, Ατρόμητου Πειραιά, σκοράροντας μάλιστα στα γκολ των δύο πρώτων τελικών. Η Α.Ε. Μ.Αετού/Ολυμπιάδας έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές μεταγραφές τον Γενάρη, αφού έχει αποκτήσει ορισμένους καταξιωμένους ποδοσφαιριστές, όπως οι Ερρίκος, Σαμλίδης, Βιδάλης, Κούσης, κλπ.
Μάλιστα οι πληροφορίες φέρνουν τον πρόεδρο της ομάδας κ. Γρηγόρη Γρηγοράκο, κοντά σε συμφωνία με γνωστό σεντερ φορ με θητεία σε όλα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα  Α΄ Β΄ Γ΄ Δ΄ Εθνικής. Μια μεταγραφή που επίσης  θα κάνει πάταγο στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply