Connect with us

7ος Όμιλος

Βόμβα με Μπουντόπουλο το Άργος

Published

on

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προέβη ο Παναργειακός που δείχνει ότι στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πρωταρχικός του στόχος αποτελεί να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση Λυμπέρη απέσπασε θετική απάντηση μετά από… ασφυχτικό πρέσινγκ που έκανε από τον Γιώργο Μπουντόπουλο.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε στον 7ο όμιλο το πρωτάθλημα με τη φανέλα του Αστέρα Αμαλιάδας τα βρήκε σε όλου με τους “λύκους” κάτι που σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής θα φοράει την “πράσινη” φανέλα. Έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Λεβαδειακού, ο Μπουντόπουλος δεν άργησε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του από νεαρή ηλικία παίρνοντας μεταγραφή σε ΑΟ Χανιά, Λάρισα όπου κατέκτησε την άνοδο στην Football League.

Παράλληλα έχει περάσει από Πανηλειακό, Παναχαϊκή, Τρίκαλα, Απόλλωνα Σμύρνης και Σπάρτης. Αναλυτικά, το κείμενο

Η ομάδα μας ανακοινώνει μία σπουδαία μεταγραφή, την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό Γιώργο Μπουντόπουλο (27.7.1990)

Ο  Μπουντόπουλος έχει ύψος 1.72 και την περσινή χρονιά 2017-2018 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Αστέρα Αμαλιάδας (14 συμ,4 γκολ) διεκδικώντας με τον Αστέρα την άνοδο στη Β εθνική μέσω μπαράζ.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας έχει πλούσιο βιογραφικό , καθώς έχει αγωνιστεί και στην Α΄ εθνική με τα χρώματα του Λεβαδειακού. Τα περισσότερα χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας έχει αγωνιστεί στην Β΄ εθνική με τις ομάδες του Α.Ο.Χανίων (27συμ, 3 γκολ), Πανηλειακού (3 συμ), Παναχαϊκής (20 συμ,3 γκολ), Α.Ο.Τρικάλων ( 6 συμ).

Λάρισας (17 συμ,2 γκολ), Απόλλων Αθηνών (12 συμ, 1γκολ), Σπάρτη ( 27συμ ,7 γκολ).

Ο Παναργειακός τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική σεζόν.

Τις επόμενες ώρες θα ανακοινωθούν τρεις ακόμα μεταγραφές παικτών με πλούσια εμπειρία, καθώς μετράνε άνω των 110 συμμετοχών ο καθένας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής.