Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βόμβα με Γκόλια-Θανασάι η Ελευθερούπολη-Πήρε και Πήδουλα

Published

on

Διπλή βόμβα έσκασε στην Ελευθερούπολη πριν από λίγη ώρα αφού η ομάδα από τα βόρεια προάστια ήρθε σε συμφωνία με δυο πολύπειρους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά για το συγκρότημα του Σπύρου Παπακανέλλου στο πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΑ. Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του έμπειρου τεχνικού θα προπονούνται από εδώ και στο εξής ο δεξιοπόδαρος οπιοσθοφύλακας και πρώην αρχηγός του Πανερυθραϊκού, Λάμπρος Γκόλιας. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τα προηγούμενα πέντε χρόνια πανηγύρισε με τους ‘κόκκινους’ πρωτάθλημα, κύπελλο Αθηνών, Κύπελλο Ερασιτεχνών, Φιναλίστ Σούπερ Καπ Ερασιτεχνών, Φιναλίστ μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, γεγονός που αποδεικνύουν ότι διαθέτει την ποιότητα που χρειάζεται η κατηγορία. Παράλληλα, το νέο απόκτημα της Ελευθερούπολης έχει αγωνιστεί και στο Ηράκλειο με μεγάλη επιτυχία.

Κοινή πορεία πλεύσης χάραξε και ο Δημήτρης Θανασάι που πέρυσι ξεχώρισε με την παρουσία του στη Β’ ΕΠΣΑ με τη φανέλα της Άμιλλας Περιστερίου. Ο 24χρονος άσος που έχει περάσει και από τον Ήφαιστο Περιστερίου είναι μεσοεπιθετικός και έχει αγωνιστεί επίσης και στον ΑΟ Πεύκης.

Στην προσφυγική ομάδα θα προσφέρει τις υπηρεσίες του και την επόμενη σεζόν, ο 24χρονος τερματοφύλακας, Παντελής Πήδουλας ο οποίος είναι σε θέση να καθιερωθεί και να αποτελέσει τον βασικό τερματοφύλακα της Ελευθερούπολης. Προηγούμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο Πανερυθραϊκός.