Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βροχή από γκολ στο Ειρήνη Πετρούπολης-Περιστέρι

Published

on

Πολύ ωραίο και συναρπαστικό παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο ‘Γρηγορίου’ της Πετρούπολης όπου η τοπική Ειρήνη υποδέχθηκε το νεανικό Περιστέρι και επικράτησε 3-2. Οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένες σε πρόσωπα σε σχέση με την περσινή σεζόν, είχαν όρεξη για ποδόσφαιρο, αρκετό πάθος για φιλικό παιχνίδι και πολλές φάσεις. Στα αρνητικά, υπήρχε κούραση από τις προπονήσεις, έγιναν αρκετά αβίαστα λάθη ενώ σε 2-3 περιπτώσεις τα μαρκαρίσματα ήταν σκληρά. Πάντως οι δύο προπονητές, Νίκος Κουνάδης και Κώστας Αρζένης, έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα σε ένα παιχνίδι που διήρκησε 80 λεπτά και το παρακολούθησαν περίπου 100 φίλοι των δύο συλλόγων.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι ‘ροσσονέρι’ μπήκαν καλύτερα και στο 17′ ο υπό δοκιμή Τσαλγιτζόπουλος εκμεταλλευόμενος την αδράνεια της άμυνας άνοιξε το σκορ με σουτ από κοντά. Οκτώ λεπτά αργότερα ήρθε η απάντηση από πάσα του Μαντινιώτη, κακό υπολογισμό της άμυνας του Περιστερίου και πλασέ από κοντά του Σπυρόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι επέμειναν και στο 35′ ο Γιάννης Μπούζας σέντραρε για να σκοράρει ο νεαρός Τσίγκος με κεφαλιά για το 2-1 του ημιχρόνου. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και παρουσιάστηκαν καλύτεροι από τον Όμιλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την ανατροπή του σκορ χάρις τα δύο γκολ του Τζαμαλή στο 44′ με κεφαλιά έπειτα από φάουλ και στο 75′ ‘σκάβοντας’ ωραία την μπάλα για να την στείλει στο απέναντι ‘Γ’. Μάλιστα, δύο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε σωστά γκολ του Θώδα ως οφσάιντ που καταλόγισε ο πολύ καλός Καλογερόπουλος Ι.

Ειρήνη (Νίκος Κουνάδης): Μπόζιος, Κοτσέκου, Χαρισάκης, Κτιστάκης, Βλαχόπουλος, Λαμπράκος, Μούτσας (Υπό Δοκιμή), Βάσσος, Θώδας, Σπυρόπουλος, Μαντινιώτης. Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν οι: Αμάραντος, Ασφής, Λαβρεντίεβ, Μπίτζας, Κούλλα, Δαρδαμάνης, Κουνάδης, Παπαδόπουλος, Παπαθανασίου (Καββαθάς), Γουδέλης, Τζαμαλής.

Περιστέρι (Κώστας Αρζένης): Βασιλείου, Αννιτσάκης, Μπούζας Ι., Καζιάνης, Γουβαλάρης, Κόντος (Υπό Δοκιμή), Τσίγκος, Αργυρός, Τσαλγιτζόπουλος (Υπό Δοκιμή), Χέλμης, Λειβαδάς (Υπό Δοκιμή). Στο δεύτερο ημίχρονο πέρασαν οι: Φανουργιάκης, Τσαλγιτζόπουλος Α., Κούτρης, Αγγελόπουλος, Λαγκαδινός, Λιαγκόζης, Κασιμάτης, Καπετάνης, Μπούζας Α., Τουρνάκης, Τσιτιμάκης (Υπό Δοκιμή).