Connect with us

stoplekto

Βρεκούσης: ” Σε ευχαριστούμε Λεονάρδε”

Published

on

Από τον αντιπρόεδρο του ΑΟ Καραβά Βαγγέλη Βρεκούση λάβαμε την παρακάτω αποχαιρετιστήρια επιστολή προς τον Λεονάρδο Πρίντεζη, έναν παίκτη που πέρσι έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην άνοδο της ομάδας στην Α’ Κατηγορία και που πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΟ Πάγου στη Σύρο. Αναλυτικά η επιστολή:

” Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια εκ μέρους της διοίκησης του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ τον Λεονάρδο Πρίντεζη για την προσφορά του στην ομάδα μας.Δεν ειναι μόνο η ποδοσφαιρική του αξία η οποία ποτέ δεν αμφισβητήθηκε απο κανέναν αλλά αυτό που τον ξεχώρισε ήταν το ήθος και η προσωπικότητα του. Τα στατιστικά του μοναδικά για τα δεδομένα του Πειραιά όταν αγωνιζόμενος με τα μισά λεπτά συμμετοχής απο τους ανταγωνιστές του κατάφερε να βγεί πρώτος σκόρερ κατηγορίας και φυσικά πρώτος σκόρερ στην ομάδα μας.Θα ήταν χαρά μας να αγωνιζόταν και φέτος στην νέα προσπάθεια μας αλλα η αγάπη του για την Σύρο και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις ήταν το βασικό εμπόδιο μας.

Πολλά συγχαρητήρια στο φιλικό σωματείο του ΑΟ ΠΑΓΟΥ και είμαστε βέβαιοι οτι έκαναν την καλύτερη επιλογή με τον Λεό.Είμασταν τυχεροί που γνωρίσαμε έναν απο τους καλύτερους πρεσβευτές του Συριανού ποδοσφαίρου.

Η οικογένεια του ΑΟ ΚΑΡΑΒΑ και ο κόσμος της ομάδας μας σε ευχαριστεί για τις όμορφες  στιγμές και σου εύχεται υγεία,δύναμη και να μην σταματήσεις ποτέ να σκοράρεις.Στην δική μας καρδιά να ξέρεις έχεις βάλει το καλύτερο γκολ”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply