Connect with us

Uncategorized

Βρασιές:Φιλική ήττα με 1-0 από τον Παναργειακό..

Published

on

Σε 20 μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής (30/10/2011) και οι Βρασιές βρίσκονται στο τελικό στάδιο προετοιμασίας. Η μοναδική εκπρόσωπος της Αρκαδίας στο περιφερειακό πρωτάθλημα αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση στον Άγιο Ανδρέα τον Παναργειακό, και ηττήθηκε με 1-0.

 

 

Η προετοιμασία των Βρασιών μπαίνει στην τελική ευθεία ενώ σε καλό δρόμο βρίσκεται και η προσαρμογή του Κολιόπουλου στην ομάδα. Ο νεαρός παίκτης, λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων, έχασε ένα μεγάλο μέρος προπονήσεων και αυτές τις μέρες καλύπτει το χαμένο έδαφος.

 

Η οικονομική κατάσταση, όχι μόνο για τις Βρασιές αλλά για όλα τα σωματεία της Δ’ Εθνικής, δεν είναι η καλύτερη δυνατή ωστόσο η συμπαράσταση του Δημήτρη Βερβεσού και των χορηγών οι οποίοι είναι κοντά στην ομάδα, δίνουν σημαντική ανάσα στη λειτουργία των Βρασιών.

 

Παράλληλα με τις υποχρεώσεις της ανδρικής ομάδας, έχουν ξεκινήσει και τα τμήματα υποδομών των Βρασιών με 80 παιδιά! Ο αριθμός των παιδιών και η δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες από τον προπονητή κ. Κολιό (είναι και παίκτης της πρώτης ομάδας) έχουν ικανοποιήσει τους ανθρώπους του Αγίου Ανδρέα οι οποίοι προσμένουν και στη δημιουργία γηπέδου με πλαστικό χλοοτάπητα, προκειμένου να μπει τέλος στην ταλαιπωρία των προπονήσεων στο χώμα.

 

Οι εξελίξεις γύρω από αυτό το γηπεδικό θέμα είναι σε καλό δρόμο και άμεσα θα υπάρξουν νεότερα, καθώς ένα από το μεγαλύτερα χωριά της Αρκαδίας δεν έχει γήπεδο με χόρτο, παρόλο που η ομάδα του θα παίξει για 3η σερί χρονιά στη Δ’ Εθνική!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply