Connect with us

stoplekto

Βρήκε τη λύση στο Πυθαγόρειο θεώρημα …

Published

on

Αν και έχανε με 0-2 στο ημίχρονο ο Αστέρας Νίκαιας από τον Πυθαγόρα , τελικά βρήκε τη λύση στην επανάληψη και επικράτησε με 6-2 .

Οι υπεύθυνοι του συλλόγου βρήκαν  και πάλι τον τρόπο να πρωτοτυπήσουν και εξέδωσαν ανακοίνωση ανάλογη με αυτές τις χιουμοριστικές και ευρηματικές που στέλνουν τους τελευταίους μήνες. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μεγάλα προβλήματα έβαλε στον Αστέρα Νίκαιας ο Πυθαγόρας Περάματος στο α’ ημίχρονο του μεταξύ τους φιλικού όταν και προηγήθηκε 0-2 μέσα στη Νίκαια με 2 γκολ στο 9′ και 25′. Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση, αφού μετά το 30′ με τις αλλαγές παικτών και ειδικά στο β’ ημίχρονο με την είσοδο βασικών, το γήπεδο ”έγειρε” με αποτέλεσμα το τελικό 6-2 να φαντάζει κολακευτικό για τους φιλοξενούμενους που χάρη στους 2 τερματοφύλακες τους το σκορ έμεινε εκεί. Συνεχείς επιθέσεις, τρίγωνα και 1-2, σε συνάρτηση με πολύ πίεση και κλεψίματα έδειξε ότι ο Αστέρας βαδίζει στο σωστό δρόμο. Τα γκολ πέτυχαν ο Λαλάι το 1-2 στο 43′ με λόμπα από ασίστ του Φλαμπούρη, ο Βελαλόπουλος στο 54′ το 3-2 από ασίστ του Λαλάι, ο Μοβσισιάν στο 65′ το 4-2 μετά από σουτ του Λαλάι κι αφού δέχτηκε τη μπάλα από την απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Ψυχίδης (το 1ο του γκολ με τον Αστέρα στα 4 χρόνια παρουσίας του) με πέναλτι που κέρδισε ο Γιαννικάκης στο 80′ (δε δόθηκε κι άλλο 1 σε ανατροπή του Βελαλόπουλου στο 88′) και 2 γκολ του καινούργιου μεταγραφικού αποκτήματος του Αστέρα (που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί το όνομα του) στο 46′ και 76′ από ασίστ του Λαλάι. Χρησιμοποιήθηκαν συνολικά 18 ποδοσφαιριστές.»