Connect with us

stoplekto

Βρήκε στον… Αττικό η Ελευθερούπολη

Published

on

Την ξέφρενη πορεία της Ελευθερούπολης κατάφερε να ανακόψει ο Αττικός σε ένα «τρελό» παιχνίδι που έμεινε στο 1-1 και διεξήχθη στην Ακαδημία Πλάτωνος. Οι «κιτρινόμαυροι» απώλεσαν πολλές ευκαιρίες και παράλληλα τη δυνατότητα να περάσουν δεύτεροι πλησιάζοντας την κορυφή. Πλέον, έχουν 39 πόντους και περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των Παλαιού Φαλήρου, Απόλλωνα Χαλανδρίου και Ολυμπιακού Λιοσίων. Όσο για τους «πρασίνους», έφτασαν τους 21 βαθμούς και μέχρι στιγμής ισοβαθμούν με την Αλσούπολη στην 9η θέση του δευτέρου ομίλου.

Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Λαπαρδάς μπήκε στην περιοχή και άνοιξε το σκορ στο 53’, όμως μετά από ένα δεκάλεπτο ο Χαλάς βρήκε δίχτυα (1-1) γι ακόμα μια αγωνιστική φτάνοντας τα 9 τέρματα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Φωτόπουλος Ν., Κολλιάκος Α., Όντος Κ.

ΑΤΤΙΚΟΣ (Χρήστος Ευθυμιόπουλος): Ξυδιάς, Τσολάκης (49′ Ναζάρκο), Ντζέλιας, Κουλουκτσής, Κουγιουμιτζάκης, Μπα, Λαπαρδάς (79′ Τσιπάς), Κοτούλιας, Καπαρδέλης, Συριόπουλος, Μαργαριτόπουλος (20′ λ.τρ. Μενέ).

ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ (Γαληνός Νικολαΐδης): Μολφέσης, Δαυίδ, Ζαχαρόπουλος (46′ Δρυμωνίτης Θ.), Φατούρος, Γκόλιας, Τσούκας, Αγγελακόπουλος, Τσουτσουδάκης, Αχμέτ, Βλάχος (57′ Χαλάς), Γουδέλης.