Connect with us

4ος Όμιλος

Βρέντζος: “Είμαστε άξιοι πρωταθλητές”

Published

on

Μέσω προσωπικής και αποκλειστικης δήλωσης στην ιστοσελίδα www.stoplekto.gr, ο πρόεδρος του Εργοτέλη, Γιώργος Βρέντζος, εξέφρασε τα συναισθήματα του για την επίτευξη του στόχου που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

Όλοι στον Εργοτέλη είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Η επίτευξη του αγωνιστικού στόχου που θέσαμε από την πρώτη στιγμή επιτεύχθηκε μέσα από πολύ δουλειά και μεγάλη προσπάθεια. Αντιμετωπίσαμε πολλές δυσκολίες, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αρχικά κάναμε αρκετά λάθη, στην πορεία όμως διορθώσαμε τα λάθη μας και προσαρμοστήκαμε στις συνθήκες της κατηγορίας και τελικά τα καταφέραμε. Ήταν ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και την τελευταία αγωνιστική σε κορυφή και ουρά.

Πιστεύω ότι είμαστε άξιοι πρωταθλητές διότι είμασταν η καλύτερη ομάδα στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, αήττητοι με 11 νίκες και 3 ισοπαλίες. Το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας ανήκει στους ποδοσφαιριστές, άλλωστε αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του αθλήματος. Μαζί μ’ αυτούς, ο προπονητής, το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και γενικά όλοι οι άνθρωποι της ομάδας, καθώς φυσικά και ο κόσμος που μας συμπαραστάθηκε ενεργά και μας έδωσε μεγάλη δύναμη.

Τους ευχαριστώ όλους μέσα απ’ την καρδιά μου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος, πρώτα απ’ όλα στους ποδοσφαιριστές αλλά και γενικά σε όλους τους ανθρώπους των ομάδων. Γνώρισα πολλούς αξιόλογους ανθρώπους κι έκανα καλούς φίλους. Να ευχηθώ σε όλους πάνω απ’ όλα υγεία, τύχη και επιτυχίες. Θέλω να συγχαρώ ιδιαιτέρως τον Ιωνικό, τον μεγάλο μας αντίπαλο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Λένε ότι η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στο νικητή και βάσει αυτού η τελική επικράτηση μας αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις. Θα μπορούσε κάλλιστα να βρίσκεται η ομάδα της Νίκαιας σήμερα στη θέση μας, άλλωστε ο τίτλος κρίθηκε στον πόντο και γενικά στις λεπτομέρειες.

Ο Ιωνικός είναι ένα μεγάλο και ιστορικό σωματείο που ανήκει πολύ ψηλότερα. Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα επιστρέψει εκεί που ανήκει, αρκεί να απομακρύνει ή τουλάχιστον να απομονώσει ανθρώπους και πρακτικές που δεν αρμόζουν στην ιστορία του και γενικά στον αθλητισμό.

Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον κόσμο του Εργοτέλη και στην οικογένεια μου που της στέρησα πολλά πράγματα τον τελευταίο χρόνο λόγω της αγαπημένης μου ομάδας. Χρειαζόμαστε και δικαιούμαστε μερικές μέρες ξεκούρασης για να χαρούμε και να απολαύσουμε την επιτυχία μας. Κατόπιν θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να σχεδιάζουμε την επόμενη χρονιά που θα μας βρει και πάλι στην Football League.