Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βράζουν στο Περιστέρι με τη διαιτησία

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Περιστερίου εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τη διαιτησία των Νταούλα, Κορτέση και Κορωνιού στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τη Νέα Ιωνία. Οι ‘ροσσονέρι’ θεωρούν ότι κακώς αποβλήθηκαν δυο ποδοσφαιριστές από την ομάδα τους χαρακτηρίζοντας στην ανακοίνωση τη συμπεριφορά του διαιτητικού τρίου ανεπαρκέστατη και καταδικαστική με δεδομένο ότι στόχος του συλλόγου ήταν να κατακτήσει το Κύπελλο ήθους. Αναλυτικά, η ανακοίνωση: ΤΟ Δ.Σ TOY Α. Ο Περιστερίου βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να αναφερθεί στην διαιτησία του αγώνα Ν. Ιωνίας – Α. Ο Περιστερίου. Πάγια τακτική μας να μην ασχολούμαστε αλλά δεν μπορούμε παρά να λυπούμαστε για την διαιτησία των κ. Νταούλα- κ. Κορτέση – κ. Κορωνιό. Ήταν απλά ανεπαρκέστατη – συμβιβαστική – καταδικαστική για την ομάδα μας. Αντί να αποβάλει και δεύτερο ποδοσφαιριστή της Ν. Ιωνίας τον Πισιμιρτζη για εγκληματικό φάουλ έστω με την δεύτερη κίτρινη κάρτα συμβιβάστηκε. Στην συνέχεια κατάφερε και απέβαλε δυο ποδοσφαιριστές μας μετά από τέσσερα ολόκληρα χρόνια και έγινε ο πρώτος διαιτητής που αποβάλει ποδοσφαιριστή μας στερώντας μας το όνειρο να συνεχίσουμε να πάρουμε το κύπελλο ήθους που ήταν ο μεγάλος μας στόχος απλά για να συμβιβαστεί.

Όσο για το κανονικό γκολ που μας ακύρωσε στο ’80 ο βοηθός κ. Κορωνιός για μας περνά σε δεύτερη μοίρα. Δεν μας ενδιαφέρει τόσο το αποτέλεσμα. Κρίμα για τους τρεις. Δυστυχώς δεν είναι ετσι η διαιτησία κύριοι. Ας  ελπίσουμε ότι ήταν μια άτυχη και κακή μέρα για εσάς.

Τελος ευχαριστούμε το φίλο σωματείο της Ν. Ιωνίας για την φιλοξενία τους και να είστε σίγουροι ότι θα τους την ανταποδώσουμε όπως κάνουμε με όλα τα σωματεία όλα αυτά τα χρόνια