Connect with us

3ος Όμιλος

Βράζουν με το Δήμο στον Φωστήρα

Published

on

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φωστήρας γνωστοποιεί τον… πόλεμο που δέχεται από τον Δήμο θεωρώντας ότι η στάση του είναι αρκετά προκλητική και εχθρική προς την ομάδα όσον αφορά το γηπεδικό ζήτημα. Μάλιστα, η διοίκηση του ‘Φονεα’ δημοσίευσε και τα έγγραφα μέσω της οποίας η δημοτική αρχή ζητάει 20.000 ευρώ από την ομάδα για την χρησιμοποίησε το βοηθητικού γηπέδου. Αναλυτικά, το κείμενο

Η φετινή σεζόν γνωρίζαμε σαν ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ ότι θα είχε αρκετές δυσκολίες και ότι τα χρήματα που θα έπρεπε να δαπανηθούν θα ήταν αρκετά συγκριτικά με πέρυσι. Άλλωστε, σε μια εποχή όπως ο Δήμος Μοσχάτου Ταύρου… πετάει αετό κάθε φορά που του ζητείτε η στήριξη του προς την ομάδα, δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.

Ο Δήμαρχος της περιοχής θα πρέπει να θυμηθεί ότι ο Ταύρος είναι συνδεδεμένος με τον Φωστήρα και ο Φωστήρας με τον Δήμου Ταύρου και θα χρειαστεί να σταματήσει να πηγάζει αυτό το μένος προς το σύλλογο που έχει αναδείξει παίκτες όπως ο Δειμέζης και τελευταία ο Τασουλής που φόρεσε μάλιστα και το εθνόσημο.

Η αντιμετώπιση της Δημοτικής Αρχής σχετικά με το γηπεδικό ζήτημα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το λιγότερο εχθρική από ανθρώπους που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η… καρέκλα τους και τίποτα παραπάνω.

Η βοήθεια που έταζαν που είναι; Έμεινε στα λόγια παρά τη στήριξη μας προς το πρόσωπο τους.

Τους… έτσουξε που παραχωρήσαμε στις ακαδημίες το βοηθητικό γήπεδο και με επίσημο έγγραφο τους τόλμησαν να μας αναφέρουν ότι τους κάνουμε… ζημιά αφού ο Δήμος πρώτη φορά στα χρονικά μαθαίνουμε ότι λειτουργεί σαν μαγαζί.

20.000 ευρώ έχασε ο Δήμος και θα… πέσει μάλλον έξω από το προϋπολογισμό που είχε κάνει στην αρχή της σεζόν, σαν ένα καλοστημένο μαγαζί. Κύριοι της Δημοτικής Αρχής σοβαρευτείτε και σταθείτε αρωγοί στην προσπάθεια εάν έχετε λίγη αξιοπρέπεια διότι θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας.

Το γήπεδο την περσινή σεζόν συντηρήθηκε από τη διοίκηση της ομάδας η οποία ξόδεψε τουλάχιστον 10.000 ευρώ προκειμένου οι αθλητές να προπονούνται σε φυσιολογικές συνθήκες και να μην υποστούν σοβαρό τραυματισμό.

Φέτος δεν άλλαξε κάτι, πληρώνουμε φύλακα και προσωπικό για τη φροντίδα και τη προστασία του γηπέδου κάτι που δείχνει το μένος, το μίσος και το γεγονός ότι ο Δήμος μάλλον δεν θέλει το Φωστήρα στο ποδοσφαιρικό χάρτη. Εάν συνεχιστεί αυτή τη στάση τότε να του καταθέσουμε τη σφραγίδα και να του παραχωρήσουμε την ομάδα’.