Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

«Βούλιαξε» τον Ολυμπιακό Λιοσίων η Θύελλα Αγ. Δημητρίου

Published

on

Στην Β’ ΕΠΣΑ έσπρωξε τον Ολυμπιακό Λιοσίων η Θύελλα Αγίου Δημητρίου μετά το 2-0 στο Ίλιον. Οι παίκτες του Δημήτρη Μαντούκα παρουσίασαν καλό πρόσωπο, πήραν το πολύτιμο τρίποντο χάρη στον Αλέξανδρο Μπίνα και έφτασαν στην 13η θέση τους 19 βαθμούς. Από την άλλη πλευρά, οι παίκτες του Λευτέρη Αλεξάκη προσπάθησαν για το καλύτερο, όμως εδώ και καιρό λείπουν βασικά εργαλεία ώστε ο σύλλογος να αποφύγει τον υποβιβασμό ύστερα από χρόνια. Έμεινε στους 10 πόντους και την 14η θέση.

Οι φιλοξενούμενοι καθάρισαν την υπόθεση νίκη από το πρώτο ημίχρονο με δύο γρήγορα γκολ. Αρχικά στο 14′, ο Μπίνας σούταρε εκτός περιοχής και άνοιξε το σκορ δείχνοντας τον δρόμο. Στο 22′ ο Κώστας Ελευθεριάδης σημάδεψε το δοκάρι, αλλά στο 34′ ο Μπίνας καθάρισε για εκείνον φεύγοντας στην αντεπίθεση ύστερα από μπαλιά του Κωνσταντόπουλου και πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 2-0. Κάπως έτσι ο χαρισματικός επιθετικός έφτασε ήδη τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα και πιστοποιεί ότι βρίσκεται στο καλύτερο σημείο της καριέρας του. Λίγες φάσεις στην συνέχεια.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Τσαγκάρης Ν., Μπαϊρακτάρης Ν.

Ολυμπιακός (Λευτέρης Αλεξάκης): Τεννές, Δούκας, Παπαδόπουλος, Μηλιώνης, Κωνσταντινίδης, Τσιάμης, Μελέτης, Βασίλογλου, Καζακόπουλος (46′ Ξενάκης), Κίτσιος (46′ λ.τρ. Παναγιωτακόπουλος), Αργυρός (53′ λ.τρ. Γιάκας).

Θύελλα (Δημήτρης Μαντούκας): Καταχανάκης, Μαραγκουδάκης, Ζαχαρίου, Ρέτσος, Γεωργόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Ελευθεριάδης Γ. (90′ Γιαννόπουλος), Ταχιράι (84′ λ.τρ. Τσελέφας), Ζαμπαράς, Μπίνας, Ελευθεριάδης Κ (79′ Φιαμέγκος).