Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βοτανικός-Άγιος Ιερόθεος 0-4

Published

on

Τους 74 βαθμούς και την 23η νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άγιος Ιερόθεος ο οποίος επικράτησε στο γήπεδο του Ρουφ με 3-0 του Βοτανικού. Το συγκρότημα του Ισίδωρου Σταυριανού είχε εύκολο απόγευμα αφού δεν συνάντησε ιδιαίτερη αντίσταση και έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο νεαρός προπονητής δοκίμασε αρκετά πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα μένοντας ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του. Από την άλλη, ο Βοτανικός δεν κατάφερε να πιάσει καλή απόδοση με αποτέλεσμα να γνωρίσει βαριά ήττα.

Στο α’ ημίχρονο, το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ενώ προηγουμένως ο Αλιμπάς και ο Αλεξίου είχαν απειλήσει με σουτ την εστία του Λουτσίνι. Στο 22′ το σουτ του Ζουζουλή πέρασε άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η κεφαλιά του Κρητικού στο 27′ μετά το κόρνερ του Αλιμπά. Στο 29′ ο Άγιος Ιερόθεος άνοιξε το σκορ. Ο Νιζάμης με ωραία σέντρα από δεξιά βρήκε τον Μπερτσιά, με τον δεύτερο σκόρερ του 2ου ομίλου να σκοράρει με διπλή προσπάθεια. Στο 34′ ο Ζουζουλής έπιασε σουτ, η μπάλα βρήκε σε σώμα αμυντικού και κατέληξε στην πάνω πλευρά του δοκαριού παίρνοντας στη συνέχεια άουτ. Στο 35′ ο Ντόνι απέκρουσε με διπλή προσπάθεια το φάουλ του Ζουζουλή, δεν κατάφερε όμως να πράξει ανάλογα στο 42′. Συγκεκριμένα, ο Αλιμπάς με φάουλ βρήκε τον Μπιρμπίλη, ο τελευταίος… έσπασε τη μπάλα με το κεφάλι και ο επερχόμενος Αλεξίου από κοντά με σουτ έκανε το 2-0. Στην τελευταία φάση του αγώνα, η σέντρα του Τζαβάρα στο 43′ έφυγε άουτ.

Στην επανάληψη, ο επιθετικός τόνος των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, με τον Ντάμα στο 47′ να προλαβαίνει το Νιζάμη και να διώχνει κορνερ με κεφαλιά. Στο 49′ Πανούσης μετά από όμορφη ατομική ενέργεια και αφού μπήκε μέσα στην περιοχή με σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 51′ ο Μπερτσιάς πήγε να βάλει το γκολ της χρονιάς όμως το ανάποδο ψαλίδι που έπιασε έφυγε άουτ. Στο 68′ το σουτ του Κακλαμάνου δεν ανησύχησε τον Λουτσίνι αφού πέρασε άουτ.

Οι γηπεδούχοι μπορούσαν να μειώνουν στο 73′ όμως το σουτ του Σπιροπάλι πέρασε παράλληλα από την εστία. Στο 78′ ο Λουσιέν Κούντου έκανε το σουτ όμως η μπάλα έφυγε άουτ, με τον Αλεξίου να απειλεί στο 80′ και τη μπάλα να φεύγει άουτ. Η σεμνή τελετή έλαβε τέλος στο 86′ με τον Αλεξίου να πετυχαίνει ένα καταπληκτικό γκολ. Ο έμπειρος μέσος αφού πήρε τη μπάλα λίγο έξω από την περιοχή του Βοτανικού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με ψύχραιμο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.  Στο 87′ ακυρώθηκε ως οφσάιντ γκολ του Άγγελου Πανούση.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ: Λουτσίνι, Φιλόπουλος (77′ Μπαζώρας), Ντάμας, Μονδέλος, Κατσούδας, Ρακιτζής (52′ Σπιροπάλι), Τάφα, Ελ Ράντι, Θεοδωρέλος (63′ Μητκάκης), Σκεύης, Τζαβάςρας

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ Τερεκανίδης, Νιζάμης, Κακλαμάνος, Μπιρμπίλι, Κρητικός, Καραμέρης, Αλεξίου, Αλημπάς (69′ Κούντου), Χίσο (46′ Νταουτάι), Ζουζουλής (46′ Πανούσης), Μπερτσιάς.