Connect with us

8ος Όμιλος

Βολονάκης: “Δίκαιη η κατάκτηση του Κυπέλλου”

Published

on

Από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία τουΕρμή Ζωνιανών τα πάντα άλλαξαν όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά αυτό δεν αρκούσε προκειμένου η ομάδα να κερδίσει την παραμονή.
Το καλυτερο γιατρικό ωστόσο ήταν η κατάκτηση του Κυπέλλου, με τον πρώην άσο της ΑΕΚ να δηλώνει για το συγκεκριμένο ματς τα εξής:
Πιστευω πως εγινε ενα αρκετα καλο παιχνιδι,ανοιχτό και απο τις δυο ομαδες,θεωρω πως αν δεν υπηρχε ο πολυ δυνατος άνεμος θα ηταν υψηλού επιπεδου παιχνιδι. Διαχειριστήκαμε σωστα τον τελικο μιας και εχουμε τον τελευταιο μηνα ενα πολυ μικρο ροστερ και η αληθεια ειναι πως ανησυχούσα απο τα συνεχόμενα παιχνιδια,4 σε 10 μερες. Φτασαμε δίκαια στην κατάκτηση του κυπέλλου,ειχαμε πολυ καλο ρυθμό στο παιχνιδι μας ιδιαιτερα στο πρωτο μερος με εξαίρεση το πρωτο τεταρτο του δεύτερου ημιχρόνου οπου δώσαμε αναίτια χωρο στον αντιπαλο μας ο οποιος να συμπληρωσω ηταν καλος αντιπαλος. Στη συνεχεια και παλι πηραμε τον έλεγχο του παιχνιδιου και με εξίσου καλη απόδοση και καλη διαχείρηση φτασαμε στον στοχο μας ο οποιος ηταν για εμας κατι το οποιο θέλαμε ολοι πολυ στον Ερμη. Θελω να συγχαρώ οσους αγωνίστηκαν σημερα εναν προς εναν και ολοι μαζι έδειξαν πραγματική ομαδα τοσο σε νοοτροπια οσο και στο τακτικό κομματι του παιχνιδιου. Αφιερώνω το κυπελο αυτο στον προεδρο μας,στους συνεργάτες μου και στους παικτες μου γιατι το ειχαν πραγματικα αναγκη.