Connect with us

4ος Όμιλος

Βλέπει Ραπτάκης ο Πανθηραικος

Published

on

Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις στον Πανθηραϊκό, καθώς με τη μορφή καταιγίδας φτάνουν κάθε μέρα στα γραφεία του συλλόγου οι προτάσεις για συνεργασία με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο.
Ραπτάκης
Η φερεγγυότητα του σωματείου και η οργάνωση που διαθέτει ο Πανθηραϊκός έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ποιοτικών ποδοσφαιριστών που αποτελούν ιδανικές επιλογές, με έναν από αυτούς να είναι ο Δημήτρης Ραπτάκης, καθώς πληροφορίες λένε ότι αποχωρεί από τον ΟΦΗ και κατόπιν της έγκρισης του Μανώλη Παπαματθαιάκη αναμένεται να βρεθεί και να συζητήσει με τον Πανθηραϊκό.
Σκούπρας
Όπως είχαμε γράψει ο Κώστας Σκούπρας που βρίσκεται στη Νάξο αυτό το διάστημα έχει δεχτεί κρούση από τον ΑΟ Σύρου, Θύελλα, ενώ ενδιαφέρον έχει δείξει και ο Πανναξιακός. Όμως αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πανθηραϊκός έχει πραγματοποιήσει ήδη επαφή με τον ποδοσφαιριστή για να μάθει τις απαιτήσεις του.
”Μεταγραφική βόμβα” θα υπάρξει όπως όλα δείχνουν, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες πηγές υπάρχει στα σκαριά τριπλή μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση και πιθανότατα θα φέρει και την αγωνιστική διαφορά στην ομάδα της Σαντορίνης!
Σε κάθε περίπτωση νεότερα από τον Πανθηραϊκό θα υπάρξουν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας καθώς ο Αντιπρόεδρος Γιώργος Συνολάκης που είναι υπεύθυνος για τις μεταγραφές, σε συνεργασία με τον προπονητή και το υπόλοιπο ΔΣ, θέλουν να εξετάσουν προσεκτικά τις επιλογές που έχουν.

Σπυρος Μακαρης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply