Connect with us

stoplekto

Βασιλακόπουλος στον πάγκο της Λαύρας

Published

on

Ανακοίνωσε Βασιλακόπουλο για την τεχνική ηγεσία η Λαύρα Αργυρούπολης. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο νέος προπονητής του αντρικού τμήματος του συλλόγου μας κ. Παντελής Βασιλακόπουλος  έχει αποδεχθεί πλήρως τους υψηλούς στόχους της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.

Θα πρέπει να συνεχίσει την πολύ καλή δουλειά που ξεκίνησε από τον προηγούμενο coach και με την δική του φιλοσοφία και δουλειά ώστε να εξελίξει τους αθλητές του αντρικού τμήματος.

Ο σύλλογος διαθέτει ένα εκπληκτικό ανθρώπινο δυναμικό από την πλευρά της προσωπικότητας του χαρακτήρα αλλά και με ποδοσφαιρικές αρετές. Έχοντας ως βάση αυτό το υλικό, στόχοι του νέου coach είναι:

η εφαρμογή της απόλυτης πειθαρχίας στο τμήμα
η διδαχή των αθλητών μας, στο μοντέρνο ποδόσφαιρο και τις απαιτήσεις του
η προσπάθεια να ενσωματωθούν προσεκτικά και αντικειμενικά ώστε να εξελιχθούν, ακόμα περισσότερο αθλητές από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Συλλόγου

Πιστεύουμε ότι ο Σύλλογος έκανε την καλύτερη επιλογή με την νέα αυτή συνεργασία. Δεν βιαζόμαστε για τα αποτελέσματα, προχωράμε βήμα βήμα ώστε να φέρουμε την ΛΑΥΡΑ όσο το δυνατό πιο ψηλά. Ο κ. Βασιλακόπουλος είχε επιτύχει υψηλούς στόχους κατά το παρελθόν στη ΛΑΥΡΑ, μιας και είχε διατελέσει προπονητής στο αντρικό τμήμα και στις υποδομές μας την περίοδο 2006 -2010.

Η ΛΑΥΡΑ αλλάζει και θέτει υψηλά στάνταρντ για Ερασιτεχνικός σύλλογος. Ο πλήρης οργανωτικός ανασχεδιασμός της, θα την φέρει τα επόμενα χρόνια στην θέση που της αξίζει. Το όραμα της Διοίκησης της, είναι, να γίνει ο Σύλλογος μας το στολίδι της Αργυρούπολης και ένας φάρος διεξόδου στον αθλητισμό για την νεολαία μας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply