Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαθμό στην Αγία Παρασκευή η Νέα Ιωνία

Published

on

Μεγάλο βαθμό στην προσπάθει που κάνει για την παραμονή στην κατηγορία πήρε η Νέα Ιωνία στην Αγία Παρασκευή, μένοντας στο 2-2 με την ομώνυμη ομάδα.

Το συγκρότημα του Γιώργου Καρατζά κατέθεσε τη ψυχή του στο γήπεδο και πήρε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα που του τονώνει τη ψυχολογία του ενόψει της συνέχειας.

Από την άλλη, η Σάντα δεν μπόρεσε να αυξήσει τη διαφορά και υπάρχει κίνδυνος να εκθρονιστεί από την 1η θέση.

Παρότι η Σάντα προηγήθηκε στο 11′ με τον Μπαλατσούρα (αμφισβήτησε το γκολ η φιλοξενούμενη ομάδα θεωρώντας ότι δεν είχε περάσει γραμμή η μπάλα) και στο 19′ με τον Τσοπανάκο, η προσφυγική ομάδα έβγαλε αντίδραση. Συγκεκριμένα αφού μείωσε στο 45′ με τον Πρισιμιτζή έφερε το ματς στα ίσια με τον Κολόκα στο 61′.

Στο 80′ αποβλήθηκε ο Μιχάλης Σκούρας με απευθείας κόκκινη για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είχαν δοκάρι με τον Μπαλατσούρα στο 3′ και με τον Λαζόπουλο στο 29.

Στις καθυστερήσεις οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι για χέρι εντός περιοχής.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος) Τικταπανίδης, Χατζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης (71′ Ντιντίφας), Βελέντζας, Σκούρας, Λαζόπουλος (47′ Τζίτζης), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος (77′ Ρηγόπουλος), Μπαλατσούρας (85′ Σκλαβενίτης).

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς) Λαμπρόπουλος, Κοντής, Θερμός, Τούντας (85′ Γεωργόπουλος), Βιδίστα (34′ Γκόλιας), Μύττης, Μπεκατώρος (66′ Καψιόχας), Βογατσάς, Πρισιμιτσής, Γαλανόπουλος, Κολόκας (90′ Καρβούνης).