Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαθμό οι σούπερ ‘Στρατηγοί’ στην Ηλιούπολη

Published

on

Σπουδαίο βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να πετύχει όσο το δυνατόν γρηγορότερα την παραμονή στον 2ο όμιλο πήρε ο Παπάγος στην έδρα του Φωστήρα Ηλιούπολης στο 88′ μενοντας στο ισόπαλο 1-1.

Οι ‘στρατηγοί’ παρότι βρήκαν απέναντι τους μια ομάδα που προέρχονταν από ένα… χρυσό αποτέλεσμα στο ντέρμπι με τον Χαραυγιακό και από ένα σερί με επτά συνεχόμενες νικες, βρήκαν το τρόπο με τέρμα του Κουτσοβέλη να σώσουν την παρτίδα και να παραμείνουν για δεύτερο συνεχόμενο ματς αήττητοι.

Αποτέλεσμα αυτού είναι η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα να φτάσει τους 21 βαθμούς παραμένοντας στην 3η θέση μαζί με το Ηράκλειο. Αντίθετα, το συγκρότημα του Παύλου Κυριακουλέα παρότι προηγήθηκε στο 35′ με τον Σπυρόπουλο και πραγματοποιώντας σπουδαια εμφάνιση στα πρώτα 60′ δεν κατάφερε να κλειδώσει τη νίκη, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες στη κόντρα επίθεση με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στην 5η θέση με 20 βαθμούς (έχει ένα ματς απο τον Ήφαιστο που επίσης έχει 20 πόντους).

Μάλιστα, ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές μετά την αποβολή του Μπράτσι στο 62′ με απευθείας κόκκινη έχοντας δυο δοκάρια, με τον Σταυρουλάκη αρχικά στο 70′ και τον Λιούκα στο 78′ με φάουλ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Παύλος Κυριακουλεας) Ντόνι, Ασωνίτης Β., Σάχου, Τσαπικούνης (67′ Απέργης), Νάσκο, Μπαρδάκης, Φάρος, Ζάχος (46′ Τσικριτέας), Βουλτσίδης (72′ Κυριακόπουλος), Λεπτάκης, Σπυρόπουλος.

ΠΑΠΑΓΟΣ (Γιαννης Σιλεβιστας) Κατσίκας, Κορδάς, Μπάρο (46′ Αναστασίου), Αλεξιάδης, Ρέτζο, Λιούκας, Χατζής (80′ Παπαναστασίου), Σταυρουλάκης, Κουτσοβέλης, Σιούτας (60′ Γέμελος), Μπράτσι.