Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Βαθμολογική ανάσα για Παμπαιανικό 2-1 τον Παθιακάκη

Published

on

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Παμπαιανικός επί του Παθιακάκη με 2-1.

Στο πρώτο μέρος  διεξήχθη παιχνίδι κέντρου, μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες, χωρίς πολλές φάσεις μπροστά στις αντίπαλες εστίες. Στο δεύτερο μισό του αγώνα και οι δύο ομάδες ανέβασαν την απόδοσή τους και ο Παμπαιανικός χαμογέλασε τελευταίος παίρνοντας τους τρεις βαθμούς.

Η μοναδική φάση του 1ου ημιχρόνου ήταν στο 20΄ ένα μακρινό σουτ του Τσιγάρα που απέκρουσε με δυσκολία ο Σπανός. Στο 49΄ ο Σπανός ανέτρεψε στη μικρή περιοχή τον Χατζή και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και παράλληλα παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον τερματοφύλακα του Παθιακάκη.

Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Παπασωτηρίου σημειώνοντας το 1-0. Στο 72΄ μετά από κόρνερ του Κατσαντώνη η μπάλα έφτασε στον Αρβανιτάκη, ο οποίος με πλασέ έγραψε το 1-1. Στο 75΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Τζάος του Παθιακάκη, για επικίνδυνο χτύπημα στον Παπασωτηρίου.

Μετά την αποβολή ο Παμπαιανικός ανέβασε τις γραμμές του και πίεσε περισσότερο, με αποτέλεσμα οι παίκτες του Παθιακάκη να δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν τη μπάλα. Αποτέλεσμα της πίεσης στο 87΄ ο Γκόμπλιας έκλεψε τη μπάλα και πάσαρε στο Λαγό, ο οποίος σέντραρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής προς το 2ο δοκάρι όπου ο 15χρονος Γιαμάς με ωραίο σουτ στην κίνηση έγραψε το 2-1.

Στο 89΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Λαλαούνης του Παμπαιανικού, για επικίνδυνο χτύπημα στον Ντρένοβα.

Διαιτητές: Παν. Πανούτσος – Αλεξ. Μακρής, Αναστ. Σοφιάς.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (Τριανταφύλλου): Κασελούρης, Μπρέγιαννης, Χατζής, Κοτροζίνης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας, Λόκου (46΄ Λαγός), Λαλαούνης, Κτίστης (64΄ Γιαμάς), Τσιγάρας (71΄ Κατσίμπρας), Αντωνόπουλος.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ (Παπασταματίου) Σπανός, Αντεριώτης, Ρακιντζόπουλος (46΄ Αρβανιτάκης), Γιαννόπουλος, Ντρένοβα, Σωτηρόπουλος (66΄ Φωτίκας), Αγγελίνας (48΄ Ασημάκης), Τσίγκος, Βουρτσάνης, Κατσαντώνης, Τζάος.