Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Βαθμοί και εντυπώσεις για Ιάσονα και Δόξα Βύρωνα

Published

on

Ωραίο παιχνίδι έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Ιλίου όπου Ιάσονας και Δόξα Βύρωνα αναδείχτηκαν ισόπαλοι με 1-1.  Το σκορ άνοιξε με πέναλτι ο Τσάτσας στο 27′, παράβαση που καταλογίστηκε έπειτα από χέρι του Τσακιράκη. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν ευκαιρίες με σουτ του Καψιόχα στο 8′, κεφαλιές του Βασιλάκου Ηρακλή στο 9′ και στο 45′ αλλά βρήκαν τον Μουκέα σε εντιμότητα. Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στη φιλοξενούμενη Δόξα, η οποία μπήκε για την ισοφάριση και τα κατάφερε στο 51′, όταν ο Ψωμάς εκτέλεσε φάουλ, ο Παπαδούλης έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του και ο Τζανετής σκόραρε σε κενή εστία. Στη συνέχεια, η ομάδα του Βύρωνα ζήτησε πέναλτι στο 59′ για χέρι και πίεσε για το 2-1 αλλά ο Παπαδούλης αυτή την φορά ήταν σταθερός σε τρεις περιπτώσεις. Η ομάδα του Φούσκα δεν έμεινε παθητική. Χτύπησε στις αντεπιθέσεις, ανάγκασε τον Μουκέα στην επέμβαση της αναμέτρησης και στις καθυστερήσεις της ακυρώθηκε σωστά γκολ του Παπαμιχαήλ.

Ιάσων (Ν.Φούσκας): Παπαδούλης, Δουγιέκος (62′ Πατέλης), Βασιλάκος Η., Κωνσταντόπουλος, Βασιλάκος Β., Μιχαλόπουλος, Μανδαμαδιώτης (74′ Βαφειάδης), Γεγές, Τσάτσας, Παπαμιχαήλ, Καψιόχας (81′ Μάρος).

Δόξα (Σ.Δέδες): Μουκέας, Αγγελόπουλος, Βούτας (46′ Ψωμάς), Τζανετής, Τσακιράκης, Ρόγκας, Μπεκατώρος (46′ Λεβέντης), Γκουντελίτσας, Βασιλόγιαννης (73′ Τσοπανάκος), Λέσι, Κάιδος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply