Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Βάσκου δεν ντρέπεσαι λίγο; Το γκολ της χρονιάς από τα Εξάρχεια!

Published

on

Ποιος είπε ότι στα τοπικά δεν μπαίνουν γκολάρες; Όποιος έχει διαφορετική άποψη, ας ρωτήσει τους φιλάθλους που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στην Αλεπότρυπα για τον αγώνα του Αστέρα Εξαρχείων ενάντια στην Κοψαχείλα ή καλύτερα ας παρακολουθήσει το βίντεο του άρθρου.

Δράστης ένας 20χρονος και το όνομα του Παναγιώτης Βάσκου ή πιο απλά Λουτσέρο Ρομπέρτο. Ήταν το 27ο λεπτό του αγώνα, όταν ο νεαρός επιθετικός είδε τον Λέσι να σεντράρει προς τα αριστερά κι εκείνος δίχως να το σκεφτεί πραγματοποίησε ένα ασύλληπτο βολ πλανέ και εκτέλεσε τον τερματοφύλακα, Λευτέρη Βένιο στέλνοντας την μπάλα στην απέναντι γωνία. Πραγματικά ένα έργο τέχνης που σπάνια εντοπίζεις στις χαμηλές κατηγορίες και ιδιαίτερα στην Β’ ΕΠΣΑ.

Ύστερα από αυτό το γκολ, η διοίκηση κάλεσε εσπευσμένα τον παίκτη για ανανέωση συμβολαίου μέχρι το καλοκαίρι του 2018, καθώς δεν θέλουν να χάσουν τέτοιο κελεπούρι. Μάλιστα, οι δύο πλευρές έδωσαν άμεσα τα χέρια, όμως η ρήτρα δεν γνωστοποιήθηκε. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ο Αστέρας Εξαρχείων ανακοινώνει την επέκταση συμβολαίου του Παναγιώτη Βάσκου, προς απογοήτευση των επίδοξων μνηστήρων, μέχρι το καλοκαίρι του 2018 μετά το σημερινό βολ πλανέ “αεροπλανέ”.