Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Α.Ε. Χαλανδρίου-Τερψιθέα 2-0

Published

on

Πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημιχρονο η Α.Ε. Χαλανδριου επικράτησε με 2-0 της Τερψιθέας και πήρε το εισιτήριο για την ημιτελή φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ. Οι πράσινοι παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι σε σχέση με τους αγώνες που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα και έφτασαν στη νίκη πρόκριση. Στο α’ μέρος, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν όταν ο Καρακάσης εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το πέναλτι που κέρδισε ο Μπιζάς γράφοντας το 1-0. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πίεσαν προκειμένου να φτάσουν στην ισοφάριση, με τους γηπεδούχους να διπλασιάζουν τα τέρματα τους στο 75′ χάρις σε γκολ του Τσίτσαρη. Η ομάδα των νοτίων προαστίων ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σκούρα στις καθυστερήσεις με δεύτερη κίτρινη

Α.Ε. ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Δήμος Τσιμηλιώτης) Κατσιούλης Θ., Λαζάρου, Φελέκης, Ζούνα, Καρακάσης, Λουκάς, Γούλας (53′ Θανόπουλος), Τσίτσαρης, Καγιώργης, Μπιζάς, Σκιαδάς (51′ Κατσιούλης Α.)

ΤΕΡΨΙΘΕΑ (Νίκος Μπαδήμας) Ντίντα, Λεβετσοβίτης, Ζαρκαδούλας, Σκούρας, Σπανός, Μυτιληνός (75′ Σκουμπουρδής), Τσακλάνος (85′ Γιαννόπουλος), Φαρμάκης, Ψωμάς, Κουλουρίδης, Παπαχριστόπουλος (55′ Κοτζαμανης).