Connect with us

stoplekto

Α.Ε Μεταμόρφωσης – Ιπποκράτης 3-0

Published

on

Η Μεταμόρφωση κέρδισε 3-0 τον Ιπποκράτη. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι αγωνιστικά και έχασαν πολλές ευκαιρίες, χαρακτηριστικές ήταν το σουτ του Πλακουδάκη στο 20′ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στο 28′ η κεφαλιά του Βανδώρου που πέρασε λίγο έξω από την εστία. Στο 59′ ο Γκεστέμια άνοιξε το σκορ για τη μεταμόρφωση με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 67′ ο Χατζηιωαννίδης πέτυχε το δεύτερο τέρμα με ένα εξαιρετικό σουτ εκτός περιοχής.

Στο 74′ οι φιλοξενούμενοι έβαλαν αυτογκόλ και διαμόρφωσαν το τελικό 3-0. Στο 35′ ο διαιτητής διέκοψε προσωρινώς τον αγώνα λόγο της έντονης βροχής και του χαλαζιού. Στο 82′ ο Ιπποκράτης έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας του τραυματισμού του τερματοφύλακά της Ζώη και τη θέση του πήρε ο Τζουγανάτος. Διαιτητής ήταν ο Γουσέτης, με βοηθούς τον Ηλιόπουλο και τον Ολυμπιάδη.

Α.Ε ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ: Χαριτίδης, Χατζηιωαννίδης(78′ Καβύρης), Πλακουδάκης, Βανδώρος, Κοκκινόπουλος, Σκορδάς, Δαβερώνης, Καραγιάννης, Σαμπάνης, Γκεστένια(70′ Τσοχαντάρης Δ.), Κίτσος(75′ Νικολάου)
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Ζώης, Ηλιόπουλος, Κονταλής, Ζούλιας, Σταθάς, Καβαρνός(68′ Ναστούλης), Κοντός, Τζουγανάτος, Πατσέλης, Μαρουσόπουλος, Ρούσης
Αγνή Μιχαηλίδου
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply