Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Α.Ε Ελευθερούπολης: Έτοιμη για το νέο ξεκίνημα με παρουσίαση του ρόστερ ,εργομετρικά και πραγματοποίηση ιατρικών εξετάσεων

Published

on

Η έναρξη της προετοιμασίας είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 17 Αυγούστου και ώρα 16:30 στο ανακαινισμένο Δημοτικό Στάδιο Νέας Ιωνίας.
Εκεί θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση καθώς και πριν αυτής θα ακολουθήσει μικρή συγκέντρωση προκειμένου οι παίκτες να παραλάβουν το νέο ρουχισμό καθώς και να αναλυθεί το πρόγραμμα της προετοιμασίας και να γίνει αναφορά στους στόχους της ομάδας για την νέα περίοδο.
Θα πραγματοποιηθούν επίσης εργομετρικές εξετάσεις την Κυριακή 19 Αυγούστου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας υπό την καθοδήγηση του Καθηγητή Πανεπιστημίου της Αθήνας Βαγγέλη Μπεκρή και από την Τετάρτη 23 Αυγούστου ως και το Σάββατο 26 Αυγούστου το πρωί θα περάσουν όλοι οι αθλητές αιματολογικές και καρδιολογικές εξετάσεις στο ιατρικό κέντρο Mediton στο Γαλάτσι υπό την εποπτεία του Διευθυντή του κέντρου Λευτέρη Πιτταρά.
Στόχος της Α.Ε Ελευθερούπολης και κύριο μέλημα της είναι να συνεχίσει να έχει μια ανταγωνιστική ομάδα, δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία σε πολλά νεαρά παιδιά της Ακαδημίας της και όχι μόνο, να αναδείξουν το ταλέντο τους και από την συνύπαρξη με έμπειρους ποδοσφαιριστές να δημιουργεί ένα κράμα τέτοιο ώστε να μπορεί να παίζει όμορφο και ελκυστικό ποδόσφαιρο!
Η προοπτική αυτή, μαζί με την ισχυρή διάθεση της Διοίκησης Χούσου και του Τεχνικού Διευθυντή Άρη Γκάνια, για την υλοποίηση των στόχων αυτών μαζί με την πρόσληψη του Γιάννη Χαραλαμπίδη ως Τεχνικού που ειδικεύεται στην εκπαίδευση και των νεαρών παικτών και των συνεργατών του – Μάνο Βουγιούκα πρώτο συνεργάτη Προπονητή Φυσικής Κατάστασης, Παναγιώτη Φωκά Προπονητή Τερματοφυλάκων και Ζήση Δημαρέλη δεύτερο συνεργάτη Προπονητή Φυσικής Κατάστασης – εγγυάται την υλοποίηση αυτών των στόχων .
Η Α.Ε Ελευθερούπολης θα ανακοινώσει σε λίγες μέρες αφού ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με κάποιους παίκτες και τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα καθώς ακόμα και η τριάδα των τερματοφυλάκων δεν έχει