Connect with us

4ος Όμιλος

Αύριο η κηδεία του Κώστα Κατσούλη- Τι δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Μιχάλης Μπαλής

Δηλώσεις του αυτόπτη μάρτυρα στα επεισόδια της Κρήτης Μιχάλη Μπαλή.

Published

on

Αύριο θα πραγματοποιηθεί η νεκρώσιμος ακολουθία του 46χρονου Κώστα Κατσούλη στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Πλατανιά Χανιών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δικοί του άνθρωποι προτίθενται να δωρίσουν τα όργανα του άτυχου άνδρα.

Η οικογένεια του 46χρονου ζητάει αντί στεφάνων να ενισχυθούν το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους.

Η αναγγελία της κηδείας του αναφέρει:

“Κηδεύουμε τον πολυαγαπημένο μας γιο, αδερφό, σύντροφο και πάνω απ΄ όλα Άνθρωπο Κώστα Κατσούλη την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου στον ιερό ναό Αγ. Δημητρίου Πλατανιά Χανίων στις 12 το μεσημέρι. Αντί στεφάνων επιθυμούμε να ενισχύσετε το Ανοιχτό Σχολείο Μεταναστών Πειραιά ή οποιαδήποτε δομή υποστηρίζει αδύναμους ανθρώπους κατά τη συνείδησή σας”.

 

Αγγελόπουλος: « Περιμένουμε το βίντεο για να λάμψει η αλήθεια »

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αλέξης Αγγελόπουλος ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του Κώστα. Μάλιστα

Ο ίδιος μαζί με τον προπονητή του συλλόγου Μαργαρίτη Χατζηαλέξη επισκέφτηκε του οικείους του , οι οποίοι αυτό το διάστημα είχαν ανέβει στην Αθήνα για να είναι δίπλα στον άνθρωπό τους.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των «κυανόλευκων» φανερά σοκαρισμένος δήλωσε στο συνεργάτη μας Φώτη Περιφάνη :

«Πραγματικά είναι από τις λίγες φορές που δεν έχουμε να πούμε κάτι. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε για την κρισιμότητα της κατάστασης του Κώστα από την πρώτη ημέρα είχαμε πει για τον σοβαρό του τραυματισμό. Εμείς δεν τα αφήσουμε στον αέρα όλο αυτό το πράγμα θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποδοθεί δικαιοσύνη και οι ένοχοι να τιμωρηθούν παραδειγματικά. Εμείς ένα πράγμα περιμένουμε και θέλουμε. Το βίντεο του αγώνα. Αν θέλει η αστυνομία να βγάλει άκρη και αν θέλει και ο Ηρόδοτος να βοηθήσει τότε θα πρέπει να βρεθεί το βίντεο του αγώνα. Θα τιμήσουμε την μνήμη του Κώστα και για τον λόγο αυτό θα διεξαχθεί ΔΣ για να αποφασίσουμε. Έχω μία πρόταση στο μυαλό μου αλλά δεν θα ήθελα να πω παραπάνω είναι δύσκολες αυτές οι στιγμές για την οικογένεια του Εθνικού».

Τι δήλωσε ο αυτόπτης μάρτυρας Μ. Μπαλής

Συγκλονισμένος για τον χαμό του Κώστα Κατσούλη ήταν ο ένθερμος φίλος του Εθνικού Μιχάλης Μπαλής μέλος του κλαμπ της ομάδας στη Χίο .

« Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω ακόμα . Ο Κώστας πήγε να προστατέψει ένα πανό δικό μου που έγραφε «Εθνικός- Χίος» και πλήρωσε με τη ζωή του » μας είπε ο κ. Μπαλής και πρόσθεσε:

«Ήλθε ένας οπαδός του Ηροδότου από την απέναντι μεριά και έκανε χειρονομίες . Όπως έμαθα μετά , το έκανε για να προκαλέσει ώστε να αντιδράσουμε εμείς και να έλθουν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηροδότου από απέναντι για να μας επιτεθούν . Όλα έγιναν βάσει σχεδίου . Ήλθαν και προσπάθησαν να σκίσουν το πανό. Αντέδρασα και μαζί με μένα και ο Κώστας που τους φώναζε: « Σταματήστε ρε παιδιά και γω Κρητικός είμαι , δεν αξίζει να μαλώνουμε » . Δεν τον άκουσαν . Κάποιοι μας επιτέθηκαν με λοστούς . Ένας κτύπησε τον

Κώστα στο πίσω μέρος του κεφαλιού και τον άφησε αναίσθητο. Δίπλα του κάποιοι φώναζαν επιβραβεύοντας τον δράστη « Καλά του έκανες του π… »

Και ο κ. Μπαλής συνέχισε: « Στη θέση του Κώστα μπορεί να ήμουν εγώ αν δεν έβαζα το χέρι μου να προστατέψω το κεφάλι μου. Ακόμα έχω έντονα τα σημάδια στο χέρι και την πλάτη. »

Σε ερώτηση μας αν θα καταθέσει στο δικαστήριο όλα αυτά που μας είπε ο φίλαθλος του Εθνικού δήλωσε:

« Αν είναι να γίνει η δίκη σε άλλη περιοχή εκτός Κρήτης φυσικά και θα πάω. Διαφορετικά δεν θα μπορέσω. Όχι μόνο γιατί τα έξοδα είναι πολλά με τις συνεχείς μετακινήσεις , αλλά κυρίως επειδή φοβάμαι για τη σωματική μου ακεραιότητα .»…

*Ανακοινώσεις εξέδωσαν ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός , η ΕΠΟ, η ΕΠΣ Πειραιά ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης οι ΠΑΕ Ατρόμητος, ΠΑΟΚ κ.α

ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply