Connect with us

4ος Όμιλος

Αφιερωμένη στα παιδιά η γιορτή του ΟΦΗ

Published

on

Αφιερωμένη στα παιδιά της πόλης του Ηρακλείου, στους μικρούς φίλους του ΟΦΗ, στους νέους φιλάθλους, θα είναι η γιορτή της Κυριακής στο Γεντί Κουλέ, όπου θα γίνει η απονομή του τροπαίου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και της ανόδου στην Football league.

Στόχος της διοίκησης του ΟΦΗ είναι μια σεμνή τελετή, χωρίς υπερβολές, χωρίς πανηγύρια, που δεν ταιριάζουν στην ιστορία του ΟΦΗ.

Η εκδήλωση θα είναι αφιερωμένη στα παιδιά και για το λόγο αυτό με ανακοίνωση της, η διοίκηση του ΟΦΗ καλεί όλα τα παιδιά του Ηρακλείου στο γήπεδο!

«H είσοδος θα είναι ελεύθερη και στόχος είναι να γεμίσει το Γεντί Κουλέ με παιδικές φωνές. Να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα απο τους παίκτες μας, να νοιώσουν τι εστί ΟΦΗ, να γίνουν οι αυριανοί φίλαθλοι της ομάδας μας» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του ο ΟΦΗ.

Οπως τονίζει ο πρόεδρος του ΟΦΗ Αντίπας Σηφάκης «στον ΟΦΗ δεν ταιριάζει να πανηγυρίζει επειδή ανέβηκε απο την Γ’ Εθνική στην Β’ κατηγορία. Κάτι που είναι αυτονόητο. Οπως εξελίχθηκε η χρονιά, είναι βέβαια μια επιτυχία για μας, αλλά αυτό που θέλουμε στην εκδήλωση της Κυριακής, είναι να έρθουν τα παιδιά στο γήπεδο μας, να χαρούν μαζί μας και με τους παίκτες μας, να γίνουν ένα με την ομάδα μας. Αυτοί θα είναι άλλωστε οι αυριανοί φίλαθλοι του ΟΦΗ» τονίζει ο πρόεδρος της κρητικής ομάδας.

Να σημειωθεί ότι το τελετουργικό της εκδήλωσης της Κυριακής περιλαμβάνει και αναμνηστικά δώρα για τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ.

Παράλληλα, θα γίνει η απονομή του τροπαίου στους παίκτες του ΟΦΗ, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουν τον κόσμο του ΟΦΗ για την συμπαράσταση του, στη φετινή στη φετινή χρονιά στην Γ’ Εθνική, να πουν καλό καλοκαίρι και να ανανεώσουν το ραντεβού για την επόμενη χρονιά στην Football league.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply