Connect with us

stoplekto

Αυτό θα πει Δύναμη… “σκόρπισε” την Πανελευσινιακή Ένωση 9-1 (φωτο)

Published

on

Την πρώτη της νίκη στην ιστορία της σημείωσε η Δύναμη Ασπροπύργου, η οποία επικράτησε εύκολα με 9-1 της Πανελευσινιακής Ένωσης στα Νεόκτιστα στα πλαίσια της 2ης αγωνιστική της Β΄Ε.Π.Σ.Δ.Α.. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανέστατη, ενώ από το σημείο που τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, η πλάστιγγα έγειρε υπέρ των μοβ.

Αιφνιδίασαν οι μπλε την Δύναμη, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ με τον Παπατάρη, ο οποίος με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, έκανε το 0-1 στο 18ο λεπτό. Άμεση ήταν η απάντηση των γηπεδούχων, με τον Αδάμ να αποκρούει σε πρώτο χρόνο το πλασέ του Ιούλιου Λαμπρινάτου, με τον Γιάννη Χιονίδη να παίρνει το ριμπάουντ και να φέρνει το παιχνίδι στην απόλυτη ισορροπία. Σε εκείνη τη φάση τραυματίστηκε ο Αδάμ, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίχτες, καθώς δεν υπήρχαν αναπληρωματικοί παίχτες.  Δύο ευκαιρίες έχασαν οι μοβ για να σημειώσουν δεύτερο τέρμα, με τον Ιούλιο Λαμπρινάτο να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι στο 36ολεπτό, ενώ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Οικονόπουλος απέκρουσε το  πλασέ του ίδιου παίχτη, στο μεταξύ τους τετ α τετ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Σοϊλεμεζίδης με βολίδα από τα 35μ, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Αδάμ, δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του. Στη συνέχεια ο Ιούλιος Λαμπρινάτος σημείωσε χατ τρικ  (48,54,75), άλλα δύο ο αρχηγός της Δύναμης, Τάσος Συμεωνίδης (68,73), ένα ο Σοϊλεμεζίδης (2οπροσωπικό, 79’), ενώ το τελικό 9-1 διαμόρφωσε στο 85ο λεπτό ο Γιώργος Λαμπρινάτος.

Δύναμη Ασπροπύργου: Κουρτσανίδης, Νικολαΐδης (65’ Αδελφόπουλος), Παπαδόπουλος (45’ Κόκκινος), Λαμπρινάτος Γ., Τιρεκίδης, Κοντουράρου, Σοϊλεμεζίδης, Λακάι, Λαμπρινάτος I., Συμεωνίδης, Χιονίδης Γ. (70’ Κεσίδης)

Πανελευσινιακή Ένωση: Αδάμ, Γκιάτης, Κουσκούτης, Δρούλιας, Οικονομόπουλος, Τσάλος, Καλαθάς, Πρίκας, Κωνσταντής, Πέππας, Παπατάρης

Του Σωκράτη Κεσανίδη