Connect with us

Uncategorized

Αυτοκριτική στον Αιολικό

Η φιλική ήττα θα κάνει καλό στον Αιολικό.

Published

on

Αυτοκριτική, αλλά και μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε με δηλώσεις του στο sportlesvos.gr ο προπονητής του Αιολικού Φώτης Κοκκινέλλης, μια μέρα μετά την ήττα της ομάδας από τον Όλυμπο Αγιάσου σε φιλική αναμέτρηση, που διεξήχθη στο Γήπεδο “Γεώργιος Σκούφος”.

 

Ο προπονητής του Αιολικού υποστήριξε: “Είχαμε πάρα πολύ κακή αμυντική λειτουργία και το πάθημα θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Δυστυχώς, οι ποδοσφαιριστές μου είχαν το μυαλό τους μόνο στην επίθεση κι όχι στην άμυνα. Πιστεύω ωστόσο ότι η ομάδα έχει μεγάλες δυνατότητες κι όπως δηλώσει ξανά, θα είναι έτοιμη στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της. Πρέπει πάντως, σε αυτή τη δεύτερη περίοδο προετοιμασίας που διανύουμε, μια φάση μονταρίσματος της ομάδας, να διορθώσουμε ή και να αναθεωρήσουμε στοιχεία του παιχνιδιού μας. Κι αυτό εννοείται ότι πρέπει να γίνει μέσα από δυνατά φιλικά παιχνίδια. Η περίοδος των δοκιμών τέλειωσε και στο εξής, θα μονταριστεί η ομάδα με όσους ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν το πρωτάθλημα”.

 

Στην ομάδα της Μυτιλήνης αναμένουν την αποθεραπεία των Καλαϊτζίδη, Βούρου και Μιχαλάκη, οι οποίοι δεν πήραν καθόλου χρόνο συμμετοχής στους δύο αγώνες, το Σαββατοκύριακο, όπως επίσης το ίδιο συνέβη και με τον ανέτοιμο Ντζιμάνη

Πηγή: sportlesvos.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply