Connect with us

stoplekto

Αυλώνας – Παμπαιανικός 1-2

Published

on

Σε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες, ο Παμπαιανικός νίκησε εκτός έδρας τον Αυλώνα με 1-2. Ο Παμπαιανικός αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές λόγω τραυματισμών, ενώ στην επίθεση αγωνίστηκε ο αμυντικός Κρητικός, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του ενώ του ακυρώθηκε ένα γκολ ακόμα ως οφσάιντ, ενώ ντεμπούτο έκανε και ο 14χρονος Σαλκιτζής. Πολύ καλά στάθηκαν οι γηπεδούχοι και έδειξαν ένα σύνολο το οποίο αδικείται από την βαθμολογική του θέση.

Στο 8΄από λάθος της άμυνας του Αυλώνα ο Κρητικός με σουτ από πλάγια θέση σημείωσε το 0-1. Στο 10΄ωραίο μακρινό σουτ του Παπαδόπουλου έφυγε ελάχιστα άουτ από το οριζόντιο δοκάρι του Γκουντάνα. Στο 18΄ο Σκεντούλι σέντραρε ο Παπαδόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Γκουντάνας έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 32΄ο Μυρτάϊ απέφυγε με ωραίες ντρίπλες δύο αντιπάλους του και σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Καλέμης χωρίς να μπλοκάρει τη μπάλα και ο Κρητικός με πλασέ σημείωσε το 0-2.

Στο 39΄μετά από κόρνερ του Γκόμπλια ο Παπασωτηρίου έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία του Καλέμη. Στο 42΄ακυρώθηκε γκολ του Κρητικού αφού ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού. Στο 49΄η άμυνα του Παμπαιανικού δεν κατάφερε να απομακρύνει την μπάλα και ο Παπαδόπουλος με κοντινό πλασέ έγραψε το 1-2. Ωραίος συνδυασμός Στασινούλια, Μυρτάϊ και Γκόμπλια στο 57΄και ο Γκόμπλιας με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι του Καλέμη.

Διαιτητές οι κ.κ. Παπάζογλου Ι., Γουργιώτης Κ., Τσιαλογιάννης Μ.

ΑΥΛΩΝΑΣ (ΔΑΒΡΗΣ Γ.): Καλέμης, Πλότος(30΄λ.τρ. Πάντος), Τσέλιος, Ελευθεριάδης, Βλάχος, Σκεντούλι, Μαστρογιάννης(51΄Κοτάκος), Παπαδόπουλος, Kufo, Στεφανής, Σαμπανάς (46΄Ντένεκ) .

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ (ΧΕΡΙΔΗΣ Ι.): Γκουντάνας, Γεωργόπουλος, Κονδύλης, Ζάχαρης, Παπασωτηρίου, Γκόμπλιας , Κατσαρός, Λαλαούνης(62΄λ.τρ. Σαλκιτζής), Κρητικός, Στασινούλιας, Μυρτάϊ(60΄λ.τρ. Αντωνόπουλος/ 80΄λ.τρ. Μηλιώτης).

Γ.Π

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply