Connect with us

6ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά: Τα… κλειδιά στον Καλύβα

Published

on

Μπορεί η θέση του προπονητή στον Ατρόμητο Πειραιά να παρέμενε… ακέφαλη εδώ και μερικές εβδομάδες, από τη στιγμή που πάρθηκε η απόφαση να μην συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία, ο Στέλιος Βογιατζής, όμως η κατάσταση αυτή ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Η διοίκηση του συλλόγου μετά από αρκετές ημέρες διαβουλεύσεων, ήρθε σε συμφωνία με τον Θεόφιλο Καλύβα ο οποίος θα είναι το πρόσωπο που θα οδηγήσει τους Καμινιώτες στη Γ ‘Εθνική.

Ο κ. Καλύβας προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΔΑ όπου και κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον Μανδραϊκό, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να πιστεύουν αρκετά στις ικανότητες του.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ομάδας

“Το διοικητικό συμβούλιο του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Θεόφιλου Καλύβα στη θέση του προπονητή.

Με γνώμονα το γεγονός ότι ο σύλλογος θα καλούνταν να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, η διοίκηση έπραξε το καλύτερο δυνατό, θεωρώντας ότι η συγκεκριμένη λύση θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της.

Ο Καλύβας, γνωρίζει αρκετά καλά την κατηγορία, έχοντας παράξει έργο στις ομάδες που εργάστηκε τα τελευταία δυο χρόνια.

Οι δυο άνοδοι που πανηγύρισε ο νέος μας κόουτς στους πάγκους του Μανδραϊκού και του Αιγάλεω πιστοποιούν το γεγονός ότι έχει τη δυνατότητα να φέρει εις πέρας την αποστολή που θα του ανατεθεί.

Ο κ. Καλύβας έχει εργαστεί συν τοις άλλοις σε Κερατσίνι, Άρη Αμφιάλης, Νέο Ικόνιο, ΑΕ Περάματος και Αμφιάλη.

Καλωσορίζουμε τον Θεόφιλο Καλύβα στην οικογένεια του Ατρόμητου και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο”.