Connect with us

5ος Όμιλος

Ατρόμητος Πειραιά: Πήρε Τούρλο, Σαμαρά-Έμειναν τρεις

Published

on

Μετά την έλευση του Άγγελου Πυρένη στην τεχνική ηγεσία και του Γρηγόρη Δράγαζη στη θέση του τεχνικού διευθυντή στις τάξεις του Ατρόμητου Πειραιά σήκωσαν μανίκια για τα καλά. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες του συλλόγου ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ αλλά και με εκείνους που βρίσκονται στη λίστα του τεχνικού επιτελείου. Στο πλαίσιο αυτό, η Καμινιώτικη ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, Στέφανο Τούρλο, ο οποίος μέχρι πρότινος άνηκε στην γειτονική Προοδευτική ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Δόξα Πειραιά. Παράλληλα, τη φανέλα του κυανόλευκου συλλόγου θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Κυριάκος Σαμαράς ο οποίος είναι 25χρονών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο αλλά και στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

Έμειναν τρεις

Στο κομμάτι των ανανεώσεων, με τα χρώματα του Ατρόμητου Πειραιά θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν οι Γρηγόρης Ράπτης, Ανδρέας Μυλωνάς και Γιώργος Κρητικός οι οποίοι επέκτειναν τη συνεργασία τους με την ιστορική ομάδα.

Την Δευτέρα η πρώτη!

Από εκεί και πέρα, την Δευτέρα 28 Ιουλίου και ώρα 18.00 έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα η πρώτη προπόνηση ενόψει της νέας σεζον

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply