Connect with us

stoplekto

Ατρόμητος Πειραιά – Αστέρια Δραπετσώνας 4-0

Published

on

Πολύ πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό  4-0 ο Ατρόμητος Πειραιά επικράτησε των μαχητικών Αστεριών Δραπετσώνας  και βρίσκεται πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μια εβδομάδα πριν από το μεγάλο ντέρμπι με την ΑΕ Μοσχάτου εκτός έδρας .

Οι γηπεδούχοι ήταν χλωμοί και δεν άρεσαν στον κόσμο τους.

Το σκορ  άνοιξε στο 11’ ο Μητρόπουλος .

Οι Δραπετσωνίτες που έδειξαν στοιχεία καλής ομάδας μπήκαν απειλητικά στην επανάληψη για να ισοφαρίσουν  και φωνάζουν στο 50’ για ένα  πέναλτι που δεν δόθηκε από τον διαιτητή Ιωαννίδη Κ. σε ανατροπή του Μπαϊράμη από τον Αγγελάκη.

Στο 61’ οι φιλοξενούμενοι είχαν και δοκάρι με τον Ψαρρά.

Ο Μπαλτζάκης ,ένας παίκτης που ήλθε από τον πάγκο , σ το 78’ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και σιγούρεψε έτσι την νίκη. Μια νίκη που πήρε διαστάσεις θριάμβου στις καθυστερήσεις με ένα ακόμα τέρμα του Μπαλτζάκη 93’ και Δανασή 94’

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡ.:Τράκας, Βυζανιάρης( 92΄Παπαδάκης) , Γαβαλάς, Ροκάκης, Αγγελάκης, Ταμπάκης, Λουβής( 46’ Μπαλτζάκης) , Μπινιχάκης, Δανασής, Μητρόπουλος,Επιτροπάκης( 91’ Μιχαλόπουλος).

ΑΣΤΕΡΙΑ  ΔΡΑΠ.: Ρόκος, Αναγνώστη( 65’ Ζαχαρίας), Νέστορας, Παπαϊωάννου, Τσολάκος, Λαγάνης( 79’ Ντόκας ), Νέμπουτ, Καρακίτσος( 70‘ Παπαγιαννίδης) , Μπαϊράμης( 88’ Πρωτόπαππας) Ψαρράς, Βερούσι.