Connect with us

stoplekto

Ατρόμητος Πειραιά: Ανακοίνωση προς πάσα κατεύθυνση

Published

on

Το ‘Καρναβάλι του Μοσχάτου ‘ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία την Κυριακή στο γήπεδο του Μοσχάτου !!!!Αγαπητοί κύριοι της Ένωσης Πειραιά την Κυριακή 4/2/2018 ζήσαμε απίστευτες καρναβαλικές στιγμές στο γήπεδο του Μοσχάτου.

Όλα ήταν επιμελώς προετοιμασμενα για το αποκριάτικο πάρτι που είχε στηθεί στον αγώνα μεταξύ των δυο πρωτοπόρων του 1ου ομίλου και διεκδικητών του τίτλου για την άνοδο στη Γ εθνική, μεταξύ της ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ
Κρίσιμος και σημαντικός αγώνας και με πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας για να τον διευθύνει έμπειρος διαιτητής !!!
Μάλιστα η ένωση Πειραιά με δική της πρωτοβουλία για να μη δημιουργηθουν υποψίες και σχόλια , κανόνισε να συναντηθούν οι πρόεδροι και των δυο σωματείων με τον κύριο ΜΟΙΡΑΔΩΡΑΚΗ για να οριστουν διαιτητες κοινής αποδοχής.
Πράγματι συμφωνήσαμε σε δυο διαιτητές και τα δυο σωματεία. Τον αγώνα θα διεύθυνε η ο ένας η ο άλλος  !!!
Ως δια μαγείας την επομένη, ορίστηκε από την ένωση διαιτητικό τρίο γιατί οι δυο που είχαμε συμφωνήσει δήλωσαν κώλυμα ,αυτό το μάθαμε το Σάββατο. Ορίστηκε χωρίς να ενημερωθεί ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ,μάλιστα το όνομα του διαιτητή ούτε καν είχε αναφερθεί στη συνάντηση. Το διαβάσαμε την Παρασκευή στο site της ένωσης.
Στη συνάντηση συζητήσαμε και για την ασφάλεια των φιλάθλων που τελικά ευτυχώς πήγε καλά.
Επίσης να σημειώσουμε ότι μας πρόσφεραν και καφέ άλλα θα θέλαμε να μας στείλετε το λογαριασμό για τους καφέδες για να μη νοιώθουμε υποχρέωση  !!!
Οι διαιτητές που ορίστηκαν να φέρουν εις πέρας την “αποστολή ” ήταν οι ΚΟΥΒΕΛΗΣ Ν ,ΜΗΤΑΚΟΣ Ν ,ΦΑΓΚΡΙΔΑΣ Α
Δυστυχώς όμως το αποτέλεσμα του ημιχρόνου 0-1 υπέρ της ομάδας μας ,χαλούσε σε κάποιους τη συνταγή του πάρτι και στο δεύτερο ημίχρονο αυτό έπρεπε να διορθωθεί.
Και πραγματικά διορθώθηκε !!!
Το βίντεο του αγώνα  παρόλο που μας παραδόθηκε ΜΟΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ και μπορούμε να το προσκομισουμε σε όποιον το ζητήσει,δείχνει τα ύποπτα λάθη της διαιτησίας .
Μπορούμε να επισημάνουμε λεπτό προς λεπτό πως έγιναν όλα τα απίστευτα λάθη.
Όλες αυτές οι περίεργες αποφάσεις του διαιτητή οδήγησαν σε ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ !!!
 Μετά την άρνηση του διαιτητή σε δυο κανονικότατα πέναλτι και δυο αποβολές που δεν έγιναν  , που τα βίντεο τους ίσως είναι χρήσιμο να χρησιμοποιηθουν σε σεμινάρια διαιτησίας για τον ορισμό του πέναλτι και της αποβολής !!!
Το Μοσχάτο βεβαία πήρε το τρίποντο , κερδισε 2-1 και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΠΑΘΕΝΙΑ ΝΙΚΗ ΤΟΥ !!!
Στο 1-0 μόλις επιτεύχθηκε το γκολ της ομάδος μας , οι παίκτες μας πανηγύρισαν μπροστά στην εξέδρα που ήταν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου (ΛΟΓΙΚΟ) .
Στο 1-1 μόλις ισοφάρισε το Μοσχάτο , οι παίκτες του πήγαν και πανηγύρισαν στην εξέδρα που ήταν οι φίλαθλοι του Ατρόμητου και έκαναν άσεμνες χειρονομίες και έβριζαν (ΛΟΓΙΚΟ???) .
Ο διαιτητής ΚΟΥΒΕΛΗΣ το είδε πεντακάθαρα και ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ .
Το υποδεικνύει στον διαιτητή ο ποδοσφαιριστης μας Μητρόπουλος και το No 7 του Μοσχάτου , ο ποδοσφαιριστης Φιαμεγκος ενώ δεν παιζόταν η μπάλα (ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ) του ρίχνει κεφαλιά .
Τιμωρήθηκαν και οι δυο με κίτρινη κάρτα !!!.
Στο 43′ και ενώ ο Ατρόμητος προηγείται 0-1 , ανατρέπεται (τον γκρέμισε) ο ποδοσφαιριστης μας Ροκακης με το Νο 3 , μέσα στην περιοχή και μάλιστα μόλις έφυγε η μπάλα από τα πόδια του έρχεται ο ποδοσφαιριστης του Μοσχάτου με το  Νο 2 Σφυρογιαννακης και τον κλωτσάει εσκεμμένα με το αριστερό του πόδι . Το Νο 2 του Μοσχάτου είχε κίτρινη κάρτα απο το 10′ , ο διαιτητής πολύ κοντά , το βλέπει και λέει ”παίζετε!!!” , αρνούμενος να δώσει πέναλτι και να αποβάλλει τον παίκτη του Μοσχάτου . (φαίνεται στο βίντεο)
Στο 63′ και ενώ το σκορ ήταν 1-1 , ο παίκτης του Μοσχάτου με το Νο 4 Σουλάι , μέσα στη μεγάλη περιοχή με εγκληματική ενέργεια σωριάζει το Νο 10 του Ατρόμητου, Μητροπουλο , ενώ έχει την μπάλα και ενώ πάγωσε το γήπεδο , ο διαιτητής λέει ”παίζετε!!!” (σημείωση: ο διαιτητής και πάλι πολύ κοντά! ) .φαίνεται πεντακάθαρα στο βίντεο !!!!!!!!
Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΒΟΛΗΣ!!!
Στο 86′ και ενώ το σκορ ήταν 2-1 , ένα φάουλ που είχε κερδίσει ο Ατρόμητος στο κέντρο του γηπέδου , έκανε να χτυπηθεί 4 λεπτά .
Ο αρχηγός μας Δανασης , σε διαμάχη με τους ποδοσφαιριστες του Μοσχάτου , αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για βίαιο σπρώξιμο , ενώ πριν κατά την ισοφάριση ο Φιαμεγκος που χτύπησε εκτός φάσης τον Μητριοπουλο τιμωρήθηκε με κίτρινη.
Στη συνέχεια , για το διάλογο στην εξέδρα και την κόντρα που ανοίχτηκε , ο ποδοσφαιριστης μας Μητροπουλος τιμωρήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε .
Στους πανηγυρισμους του Μοσχάτου , στις χειρονομίες των παικτών του και στις βρισιες , δεν τιμωρήθηκε κανείς!!!
Το καλό του διαιτητή Κουβελη είναι ότι πάντα βρισκόταν κοντά στις φάσεις!!!
Στο πρώτο ημίχρονο κρατήθηκαν 3 λεπτά καθυστερησεις ενώ στο δεύτερο ο αγώνας είχε τελειώσει ουσιαστικά στο το 87′ .
Κατά τη λήξη του αγώνα , έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών ο τερματοφυλακας του Μοσχάτου Παπαδόπουλος έβριζε χυδαία τον ποδοσφαιριστη μας Δαναση ενώ ο διαιτητής ήταν μπροστά και είπε στον Παπαδόπουλο πως θα τον γράψει στο φύλλο αγώνα .  (Φυσικά αυτό δεν έγινε)
ΤΑ ΣΥΜΠΑΙΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ !!!
Όμως η Ένωση Πειραιά και ο πολιτικός κόσμος του δήμου Πειραιά μην ξεχνούν ότι ο λαός των Καμινιων που ψηφίζει στην Α’ ΠΕΙΡΑΙΑ δεν ξεχνά !!! .
Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ συνεχίζει και δηλώνει ΠΑΡΩΝ  !!!!!!
Συσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και οι φίλαθλοι του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ.