Connect with us

stoplekto

Ατματζίδης: «Να συνεχιστεί η προσπάθεια – Έτοιμοι στο ντέρμπι»

Published

on

Ο Αντρέας Ατματζίδης ήταν δίχως αμφιβολία το πρόσωπο του Τελικού Κυπέλλου της Δυτικής Αττικής, καθώς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 1-0 μόλις στο 15′ και χάρισε στον Ασπρόπυργο το πολυπόθητο τρόπαιο ένα χρόνο μετά την απώλεια του από την Νέα Πέραμο. Ο έμπειρος πολυθεσίτης μίλησε στην ιστοσελίδα μας μετά την λήξη της αναμέτρησης για το παιχνίδι, τα συναισθήματα του πριν το πέναλτι, τον κόσμο, για το που μπορεί να φτάσουν οι ‘κυανόλευκοι’ φέτος, ενώ εκθείασε και την δουλειά του προπονητή του, Μπάμπη Λιαϊλία.

Αρχικά, για την εικόνα του παιχνιδιού σχολίασε χαρακτηριστικά: «Καταρχήν είμαι ικανοποιημένος που κάναμε χαρούμενους τους οπαδούς μας. Μέσα στην γενικότερη μιζέρια που επικρατεί δώσαμε μια στάλα χαράς. Γνωρίζαμε ότι ο αντίπαλος προερχόταν από ανώτερη κατηγορία και αυτό έκανε εκ των πραγμάτων το ματς δυσκολότερο. Δουλεύουμε σωστά όλον αυτόν τον καιρό με τον προπονητή μας κ. Μπάμπη Λιαϊλία και αυτό αντικατοπτρίζεται στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε και κυριαρχήσαμε καθ’όλη την διάρκεια του αγώνα. Μάλιστα, με το γκολ που είχα την τύχη να σημειώσω καταφέραμε να προηγηθούμε. Τελικά, κάμψαμε την αντίσταση του αντιπάλου μας. Η προσπάθεια, όμως, πρέπει να συνεχιστεί τώρα γιατί ακολουθεί ένα ντέρμπι, όπου διακυβεύονται οι κόποι μιας ολόκληρης χρονιάς. Πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί και αποτελεσματικοί

Στην ερώτηση για το πως ένοιωσε πριν το πέναλτι, απαντά το εξής: «Ήταν το έκτο πέναλτι που χτυπάω φέτος και ήμουν σίγουρος ότι θα είχε την ίδια κατάληξη με τα προηγούμενα πέντε. Πάντως, η εκδήλωση της επίθεσης πριν κερδίσει το πέναλτι ο Καλογρίδης αποτελεί την επιτομή της δουλειάς, οι οποία γίνεται από τον προπονητή μας.»

Όσον αφορά τον παλμό που έδωσε ο κόσμος, τόνισε: «Ο κόσμος για άλλη μια φορά ήταν συγκλονιστικός και κόσμιος. Επικράτησε κατά κράτος στην μάχη της εξέδρας! Τους ευχαριστούμε ξανά για την μεγάλη υποστήριξη και εύχομαι να συνεχίσουν πλάι μας. Τους χρειαζόμαστε, ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας!»

Τέλος, για το «ταβάνι» του Ασπροπύργου υποστηρίζει: «Έχουμε θέσει στόχο το πρωτάθλημα, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Έτσι πρέπει. Ο αγώνας της Κυριακής είναι κομβικός. Οπότε παιχνίδι με παιχνίδι θα πλησιάζουμε τον στόχο μας που προσωπικά πιστεύω ότι με πολύ σκληρή δουλειά θα είναι η άνοδος στην Γ’ Εθνική!»