Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

ΑΣ Ποντίων – ΑΟ Κορυδαλλός 2-1

Published

on

Στα τελευταία λεπτά ο ΑΣ Ποντίων έκανε την μεγάλη ανατροπή και επικράτησε στο 91’  στο ντέρμπι του ΑΟ Κορυδαλλού με 2-1 . Έτσι θα ξεκινήσει από την 1η θέση στα play out για την παραμονή στην Α ‘ Κατηγορία .

Οι Κορυδαλλιώτες προηγήθηκαν στο 68’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτι του Σαραντέα που καταλογίστηκε  σε ανατροπή του Γκανίδη από τον γκολκίπερ Λαζαρόπουλο.

Παρά το σε βάρος τους σκορ οι Πόντιοι αντέδρασαν και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’  με κεφαλιά του Σώζου μετά από σέντρα του Γιακασίκογλου .

Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Λουκάνι στο 91’ με σουτ από το ύψος της περιοχής και αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το κάθετο δοκάρι.

Στο 94′ ο Γκανίδης πέτυχε γκολ αλλά με υπόδειξη του  βοηθού Κοτζαμανίδη  ακυρώθηκε   γιατί σημειώθηκε- ορθως –  σε θέση   οφσάιντ  ο Ζαμπέτης

Άψογος ο διαιτητής Φιλακούρης .

ΑΣ ΠΟΝΤΙΩΝ : Λαζαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Γιακασικόγλου, Τζίτζηρας, Ραγκάβας, Τσίντζος (70′ Παπαφώτης), Ντέρζτιο, Γιαζιτζόγλου, Σώζος (48′ Ymeri), Βαρελάς (90+ Γεργεριτάκης).

 ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κουλούρης, Πετρίδης, Ζαχαρίου, Τσέκερης, Δερμεντζόγλου, Πρίφτης, Πετράκης (84′ Χατζηανδρέου), Χατζηελευθερίου (46′ λ.τρ. Σαραντέας), Λεκάκης, Γκανίδης, Ζαμπέτης.